ULTIMA ORĂ

ȘOCANT! 180 de tinere între 9 și 16 ani scoase la LICITAŢIE în Orient, ca „sclave sexuale”! Imaginile fac înconjurul lumii

Într-o lume în care dreptul la cosmetice tinde să devină un drept fundamental pentru femei, realitatea este mult mai dură. Nefardată, am putea spune.

Cele mai citite

Numeroase canale media accesibile în Asia și Africa au postat anunțuri prin care erau scoase la licitație fete creștine răpite din Siria și Irak. Vârsta tinerelor răpite era cuprinsă între 9 și 16 ani, iar prețul cerut era de aproximativ 200 de dolari, așa cum notează jurnalistul Raymond Ibrahim pe pagina sa personală de internet.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU FEMEILE SCLAVE

Drama acestor tinere, multe dintre ele răpite în drum spre școală sau spre biserică, se accentuează prin faptul că ele sunt vândute sub numele de „sclave sexuale”. Veniturile realizate din vânzarea acestor tinere intră, așa cum informează IraqiNews.com, în conturile Califatului Islamic.

Christian Post, dar și televiziunea Al Jazeera au publicat mesajul unei grupări radicale care pretinde că este gata să execute 180 de ostatici, majoritatea femei creștine – în schimbul lor cerându-se o răscumpărare de 12 milioane de dolari.

Nu rata

Conform informațiilor oficiale, 158 de femei creștine au fost răpite din regiunea irakiană Ninive, acolo unde peste 3.000 de creștini chaldeeni au fost forțați să-și părăsească casele și bisericile.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu