News

În 1999 era solista trupei ACTIV şi toată România îi redona refrenele. E BULVERSANT ce s-a ales de Oana după ce s-a măritat cu stelistul Ovidiu Petre şi a dispărut

Oana Nistor a devenit cunoscută în perioada în care era solista trupei Activ. Aceasta cînta alături de doi băieţi, Avi şi Rudi. Cei trei au scos pe piaţa muzicală hit-urile "Superstar" şi...
31.08.2016 | 08:42

Oana Nistor a devenit cunoscută în perioada în care era solista trupei Activ. Aceasta cînta alături de doi băieţi, Avi şi Rudi. Cei trei au scos pe piaţa muzicală hit-urile “Superstar” şi “Doar cu tine”.

Tînăra blondă şi drăguţă a reuşit să atragă atenţia mai multor bărbaţi de bani gata, dar cel care i-a furat inima a fost fostul fotbalist Ovidiu Petre. Acesta evolua pentru Steaua Bucureşti în acea vreme şi era în lumina reflectoarelor. Cei doi s-au căsătorit, au făcut şi un copil, iar Oana a decis că este momentul să renunţe la cariera muzicală şi să se dedice familiei.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Nu a ezitat în nici un moment să-l urmeze pe fotbalist în Arabia Saudită şi în Italia, acolo unde a evoluat o bună periodă de timp şi de unde cîştiga sume uriaşe, dar nu a uitat de iubirea pentru şcenă. Astfel, în 2010 a încercat să îşi cîştige fanii înapoi cu un proiect solo, dar nu a avut foarte mult succes.