ULTIMA ORĂ

200 de tipuri de pariuri pe Betano.com pentru returul dintre Juventus şi Barcelona

dgn

Doar 6% dintre echipele din competițiile UEFA au câștigat cu 3-0 meciurile din primul tur al unei manșe eliminatorii, din 1970 până în prezent. 6% reprezintă 430 de partide. Juventus se încadrează în această statistică, câștigând cu 3-0 prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în Italia, contra celor de la FC Barcelona.

Cele mai citite

Juventus a primit din partea casei de pariuri online Betano.com o cotă de 6,80 să câștige astăzi pe terenul celor de la FC Barcelona.

Meciul de astăzi FC Barcelona – Juventus are peste 200 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote Marjă 0%. Cotele cu Marjă 0% sunt cele mai mari de pe piață și cele care oferă profitul maxim pentru pariori.

Nu rata

Casa de pariuri online Betano.com este licențiată în România până în anul 2027 și oferă pariuri sportive, pariuri live și cazinou. Serviciile sunt completate de streaming live pentru partide de fotbal din Serie A, Primera Division, Bundesliga, dar și alte campionate și sporturi. Betano.com oferă zilnic multe promoții și oferte speciale foarte atractive.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu