FOTBAL / FRF

STEAUA. Gigi Becali are joker-ul: de azi, Luţu are licenţă de antrenor!

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că cei 22 de foşti jucători care au participat la cursurile Şcolii de Antrenori şi-au obţinut licenţele A şi B de tehnicieni.

Cele mai citite

„Știu că nu e ușor să îți faci un drum după ce îți închei cariera de jucător. Cei care ați urmat acest curs ați decis să vă îndreptați spre antrenorat sau e o opțiune pe care o luați în calcul. Sînteți tineri, talentați și vă doresc să aveți aceleași satisfacții în antrenorat ca și în cariera de jucător”, a spus Răzvan Burleanu.

„A fost o experiență minunată, sînt primii pași pe care îi facem în meseria de antrenor. Nu cred că vom uita vreodată acest curs. Ne-am amintit de anii de școală, am învățat multe lucruri ce ne vor folosi în viitor. Le urez mult succes în cariera de antrenor colegilor mei”, a declarat Dănciulescu.

Nu rata

Florin Bătrânu, Marius Bilaşco, Florin Bratu, Ovidiu Burcă, Cornel Cernea, Dănuţ Coman, Ionel Dănciulescu, Răzvan Farmache, Ionuţ Luţu, Ionuţ Mazilu, Marius Măldărăşanu, Marius Mitu, Cătălin Mulţescu, Cătălin Munteanu, Vali Năstase, Vali Negru, Daniel Opriţa, Sergiu Radu, Daniel Rednic, Florin Şoavă, Mihai Stere, Cristian Todea sînt cei 22 de noi antrenori români.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu