News

FOTO. Cum arată acum “bomba sexy” a lui Tănase

A devenit celebra prin prisma relatiei pe care a avut-o cu Cristi Tanase, dar si datorita formelor sale apetisante....
30.01.2015 | 14:29

A devenit celebra prin prisma relatiei pe care a avut-o cu Cristi Tanase, dar si datorita formelor sale apetisante.

0-235850-iulia_f272c83ed2

O mai tineti minte pe Iulia Tabacaru? E bruneta cu forme voluptuoase, care a intrat in lumina reflectoarelor prin prisma relatiei pe care a avut-o cu fotbalistul Cristi Tanase. Cei doi au trait o poveste de dragoste timp de aproape un an, iar “bomba sexy” a profitat din plin de mediatizarea de care a avut parte, pentru a se propulsa in lumea modei. Desi designerii de renume au considerat ca Iulia este prea plinuta pentru a defila pe podium, tanara de 27 de ani a reusit sa isi faca loc la diferite petreceri din cluburile din Capitala, acolo unde a urcat pe scena in ipostaze care mai de care mai sexy.

1

Relatia dintre fotbalist si bruneta voluptuoasa s-a terminat dupa ce Iulia a fost surprisa de paparazzii cu Sorinel Pustiu, intr-un club din Capitala, in ipostaze nu tocmai… amicale.

Lucreaza in Anglia si Dubai!

Suparat din cale afara, Cristi Tanase i-a dat imediat papucii iubitei lui, iar de atunci, tanara a intrat intr-un con de umbra.

2

De altfel, in ultimul an, “bomba sexy a lui Dodel” nu a mai fost vazuta nici macar intamplator in cluburi, desi inainte era nelipsita. CANCAN.ro a aflat ca tanara sta mai mult in strainatate, acolo unde activeaza ca model:

“M-am intalnit cu ea in aeroport. Mi-a povestit ca ii merge bine ca model, ca are job-uri in Anglia si in Dubai. Merge la prezentari, mai are sedinte foto, mai insoteste oameni de afaceri la fel de fel de evenimente. Lucreaza ca hostess si ca si clienta falsa, ca mai toate romancele, in Dubai”, a declarat o amica a Iuliei, pentru CANCAN.ro.

S-a certat cu Gigi Becali pentru ea!

3

Cristi Tanase a fost indragostit pana peste cap de Iulia Tabacaru si s-a certat cu toti care au vorbit urat despre prea. Gigi Becali a fost cel mai mare contestatar al “bombei sexy”, care a declarat in repetate randuri ca fata “il mananca de bani si ca il seaca de puteri”.

Pentru a-l determina sa se desparta de Iulia, Gigi Becali i-a taiat si salariul lui Tanase, considerand ca nu mai face performanta din cauza iubitei.

sursa: cancan.ro