ULTIMA ORĂ

4 meciuri pentru Superprofit în această etapă intermediară

Sezonul începe să fie tot mai solicitant pentru echipele de club. La mijlocul acestei săptămâni se dispută o etapă intermediară în mai toate campionatele Europei. Câțiva dintre tricolorii convocați pentru partidele cu Kazahstan și Danemarca au meciuri deosebit de importante în aceste zile. Pe plan intern, urmează prima dispută dintre liderul campionatului și principala favorită la câștigarea titlului. Haideți să trecem în revistă 4 partide în care puteți face Superprofit.

MAINZ – HOFFENHEIM, miercuri 20 septembrie 21:30

Maxim a intrat pe final de meci și a marcat golul salvator în partida contra Armeniei. Va reuși oare o performanță asemănătoare la echipa de club? Mainz e în suferință în clasament și e obligată să câștige pe teren propriu în fața unei echipe supermotivate. Statistica le ajută pe gazde. Echipa lui Maxim n-a mai pierdut din 2011 acasă cu Hoffenheim! 2.70 cotă pentru 1 (victorie gazde).  În toate cele 4 etape jucate până acum, adversarele lui Mainz au deschis scorul. Superbet.ro îți oferă 1.77 pentru PG2 (oaspeții marchează primul gol din meci). 11 meciuri 3+ în cele 18 partide directe. Pui acest pariu la o cotă de 1.70

Profită de oferta Superbet.ro pentru Mainz – Hoffenheim: https://www.superbet.ro/match/1190654/mainz–hoffenheim

ATALANTA – CROTONE, miercuri 29 septembrie, 21:45, LIVE STREAMING pe Superbet.ro

Stoian revine la lot după 4 ani. Mijlocașul ofensiv al lui Crotone e o prezență constantă în primul 11 al echipei pentru care evoluează. Va reuși oare să își câștige un loc de titular în naționala lui Contra? Îi puteți vedea evoluția în direct pe superbet.ro unde sunt difuzate toate meciurile din Serie A. Crotone are o deplasare grea la Atalanta. Gazdele au procentaj 100% pe teren propriu cu Crotone și nu au primit gol! 3.95 pentru X/1 (egal la pauză, gazdele câștigă la final), 1.74 pentru NG2 (oaspeții nu marchează) și 6.66 pentru 1-0, cel mai frecvent scor în partidele Atalanta – Crotone. Ce alegi?

Vezi meciul Atalanta – Crotone și pariază live pe superbet.ro https://www.superbet.ro/match/1236016/atalanta–-crotone

DEPORTIVO LA CORUNA – ALAVES, miercuri 20 septembrie, 22:00

Pe El Riazor vine o echipă debusolată. Alaves e singura formație fără gol marcat în actuala stagiune din La Liga. 4 înfrângeri, golaveraj 0-7 și un moral prăbușit la firul ierbii. Totuși, duelul cu Depor e una dintre finalele pentru evitarea retrogradării. Orice punct câștigat (sau pierdut) în fața unei contracandidate la menținerea în La Liga poate cântări enorm.  Ne așteptăm la un meci în care ambele formații for evolua prudent, căutând să valorifice la maxim fazele fixe. X la cotă 3.35 e un pariu de luat în calcul. La fel e și GG la o cotă 2.00 la Superbet.ro

Pantilimon și Florin Andone

Pariază și câștigă în cel mai ofensiv campionat, La Liga: https://www.superbet.ro/match/1235649/depla-coruna–alaves

CFR – FCSB, joi 21 septembrie, 20:30

De la o luptă pentru supraviețuirea în elită, trecem la un duel pentru titlul de campioană. În acest sezon, pare că singurele formații cu resurse pentru a ataca titlul 100 pus în joc în România sunt CFR Cluj și FCSB. Primul duel direct promite să fie unul extrem de tensionat. Îți menții calmul și pui pariurile câștigătoare? 1-1 e cel mai frecvent scor în duelurile directe din Gruia. Pentru acest scor, Superbet.ro îți oferă 6.02 cotă. Cel mai des înregistrat rezultat final e X-ul. Remiza a fost consemnată în 7 meciuri cu CFR gazdă. 4.60 pentru X/X e o cotă mai mult decât tentantă. Profiți? Sau vrei să îți asumi un risc controlat: 1.82 pentru W1 (victorie gazde sau cotă 1 în caz de egal) și 2.0 pentru W2 (victorie oaspeți sau cotă 1 în caz de egal)?

Pariază la Superbet.ro pe derby-ul CFR Cluj – FCSB: https://www.superbet.ro/match/1235775/cfr-cluj–fcsb

În ziua de azi e prea puțin să rămânem numai spectatori (sau telespectatori). Pariurile ne dau șansa de a ne transforma în câștig pasiunea pentru sportul preferat. Ce spuneți, profităm?

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu