ULTIMA ORĂ

8 sfaturi și reguli importante la pariuri live, uită de faliment!

Descoperă aceste 8 sfaturi și reguli importante la pariuri live care te vor ghida către succes și te vor face să uiți pentru totdeauna de faliment!

asdasda

Pariurile live reprezintă o sursă rapidă de a face profit, însă dacă nu respecți niște reguli și nu ți-ai stabilit o serie de obiective clare, acestea se pot transforma într-o armă cu două tăișuri. Jucând live poți rula rapid sume considerabile, fapt pentru care este și mai important să fii extrem de concentrat în orice moment, pentru că altfel lucrurile pot scăpa foarte repede de sub control.

1. Înregistrează-te la agențiile potrivite

Atunci când vine vorba despre alegerea agențiilor unde să jucăm pariuri live, specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România ne învață că trebuie să luăm în calcul numeroși factori, cum ar fi numărul de sporturi, evenimente și tipuri de pariuri disponibile, valoarea cotelor și viteza de actualizare a acestora, eficiența sistemului de Cash Out, numărul transmisiunilor live video și așa mai departe.

Jucând la casele de pariuri online vei avea posibilitatea de a paria fără să plătești vreo taxă la plasarea biletului și va trebui să plătești impozit numai atunci când efectuezi o retragere, care dacă este mai mică de 66.750 RON, va fi impozitată în mod individual cu 1% din sumă.

Nu uita să-ți verifici contul cât mai repede după deschidere, pentru că dacă nu vei duce la bun sfârșit acest proces în termen de 30 de zile, operatorul va fi obligat prin lege să-ți închidă contul respectiv. Nu-ți face griji în ceea ce privește furnizarea unor documente către operatori: gradul de securitate al marilor case de pariuri online este cel puțin la fel de performant precum cel al băncilor. În plus, datele tale sunt protejate prin lege și nu au existat niciodată cazuri de pariori păgubiți, cărora să li se tragă bani de pe card sau alte lucruri de acest gen.

2. Stabilește o strategie de gestionare a banilor

În primul rând, trebuie să te gândești câți bani ești dispus să investești în pariuri fără ca acest lucru să-ți afecteze viața personală în vreun fel. După ce ai calculat suma respectivă, depune-o în contul de pariuri și nu mai umbla la banii destinați altor cheltuieli până la următorul salariu sau până când ai stabilit tu că ai fi dispus să depui din nou (dacă este cazul). Alege-ți o miză fixă sau măcar un maxim peste care să nu treci: ține cont de faptul că profesioniștii joacă cel mult 4% din bancă pe un pariu!

3. Evită să pariezi pe meciurile pe care nu le poți viziona

wgw

Ai face bine să nu pariezi dacă nu poți urmări o anume partidă nici pe site-urile operatorilor de pariuri, nici la tv și nici pe alte site-uri de streaming. Centrul de statistici live poate fi extrem de folositor, însă nu este deloc eficient dacă nu îl combini cu ceea ce îți spun ochii tăi vizavi de ce se întâmplă pe teren. Urmărind un meci poți observa detalii care nu apar în cifre și care pot face diferența.

4. Nu intra în joc cu jumătăți de măsură

De câte ori nu ai pariat pe o cotă mare doar pentru că era atractivă, deși erai conștient că șansele tale de câștig sunt foarte mici? Ei bine, puțin cu puțin se face mult. Economisind banii aruncați pe pariuri care nu sunt realiste vei progresa fără prea mare efort. Dacă nu ai încredere totală în anumite pariuri, mai bine nu le plasa. În egală măsură, oricât de multă încrede poți avea într-un pariu, asigură-te că nu depășești strategia de money management stabilită.

5. Pariază pe sporturi, competiții și evenimente cu care ești la curent

Dacă nu cunoști natura competiției și stilul celor doi adversari, îți va fi foarte greu să iei deciziile cele mai bune atunci când pariezi live. Cotele, poziția din clasament și forma nu sunt informații suficiente pentru a-ți indica deznodământul unei partide. Trebuie să știi cum reacționează sportivii sau echipele în diverse situații, altfel, joci ca la loterie.

6. Folosește cu cap funcția Cash Out

6

Aceasta este una dintre cele mai importante facilități oferite în mediul pariurilor online, însă dacă nu-ți faci o strategie cu privire la închiderea pariurilor s-ar putea ca aceasta să lucreze în defavoarea ta. Poți închide pariul din două motive: fie pentru a diminua pierderile, fie pentru a-ți asigura un câștig prematur. Gândește-te exact în ce condiții vei aplica aceste practici și fă-ți un set de reguli, pentru că altfel riști să te sabotezi!

7. Nu paria live dacă nu ești bine din punct de vedere emoțional și psihic

Plictiseala cronică, anxietatea, supărarea, beția și orice alte stări din această categorie își vor pune amprenta pe balanța contului tău. În plus, dacă nu ești într-un loc liniștit, care să-ți permită să te concentrezi la ceea ce faci, ai face mai bine să eviți să pariezi. Pariurile pot crea emoții pozitive, atâta timp cât joci sume de bani pe care îți permiți să le pierzi, însă atunci când nu ai o stare de spirit bună și joci la pariuri riști să faci greșeli costisitoare, atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar.

8. Nu juca la recuperare

Atâta timp cât ai o strategie și îți stabilești o serie de obiective realiste, nu ar trebui să ajungi într-o astfel de situație. Totuși, disciplina este aspectul care îi trădează cel mai des pe pariori. Conștientizează faptul că orice pariori are serii negative și chiar luni în care nu reușește să facă profit. Setează-ți așteptări de bun simț și acceptă zilele mai puțin bune, fără să te consumi din punct de vedere psihic. Încearcă să înțelegi că succesul în pariuri se poate obține numai cu pași mărunți și dacă ești tentat să abandonezi orice regulă pentru a-ți recupera pierderea, oprește-te din pariat pentru o zi și apoi revino următoarea zi cu forțe proaspete.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu