ULTIMA ORĂ

Galerie FOTO. MIRACOL! A paralizat după un ACCIDENT GROAZNIC, dar după un an a devenit FOTOMODEL!

Galerie FOTO. MIRACOL: A paralizat după un ACCIDENT GROAZNIC, dar după un an a devenit FOTOMODEL! După un an, a devenit FOTOMODEL

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINILE SCHIMBARII ULUITORE

Sara Najm, o tînără de 21 de ani, a suferit un grav accident de circulație, fiind lovită pe trecerea de pietoni, în urma căruia a intrat în comă: a suferit multiple leziuni grave ale creierului. Atunci avea 17 ani. Mai mult, după ce și-a revenit, medicii îi dădeau șanse infime de a mai putea merge din nou. Avea să devină model!

Nenorocirea s-a petrecut în 2012, iar un an mai tîrziu, Sara avea să meargă din nou! I-a fost greu însă în perioada de recuperare, atunci cînd, după spusele ei, a fost ținta ironiei oamenilor, care o făceau, între altele, handicapată. A fost deprimată, povestește tînăra, dar mama ei a fost aceea care a sprijinit-o emoțional pentru a trece peste situație.

Mai mult, Sara a fost convinsă de cea care i-a dat viață să încerce o ședință de modelingul, iar rezultatul a fost neașteptat: a fost căutată apoi de o agenție de top din Londra.

Avea să ajungă de multe ori pe cat-walk, pentru Agenția TMP Asia. De asemenea, modelul a apărut și pe prima pagină a revistei Magazine.

„Mama mi-a spus mereu că sînt frumoasă, chiar și după accident, dar eu nu o credeam. După accident, a fost foarte greu, emoțional în special. Colegii de la facultate îmi spuneau că sînt handicapată! A trebuit să studiez la domiciliu, pentru că era dificil, emoțional, pentru mine. Îmi pierdusem, la un moment dat, încrederea, dar nu m-am lăsat bătută”, a povestit Sara.

Nu rata

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu