ULTIMA ORĂ

Acestea sînt ultimele imagini cu David Bowie! Au fost făcute cu două zile înainte de tragedie

Legendarul muzician David Bowie a încetat din viață, duminică (10 ianuarie), după 18 luni de luptă crâncenă cu cancerul. Milioane de oameni, care fac parte din mai multe generații, sunt profund îndurerați de pierderea unuia dintre cele mai mari nume din industria muzicală. În mod paradoxal, ultima imagine cu David Bowie în viață îl surprinde pe artist zâmbind, cu doar două zile înainte să moară.

Cele mai citite

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Fotografia a fost realizată de vechiul lui prieten Jimmy King, chiar de ziua muzicianului. Legendarul artist David Bowie a încetat din viață, duminică (10 ianuarie), în prezența familiei sale. De ziua lui, joi (8 ianuarie), cântărețul le-a dăruit fanilor lui un nou album, „Blackstar”, dar și ultimul din cariera sa muzicală, care se întinde pe o perioadă de 50 de ani. Ultima imagine cu David Bowie a fost publicată pe contul oficial de Instagram al artistului, chiar de ziua acestuia. Fotografia îl surprinde zâmbind, așa cum vor toți fanii să își mintească de el, scrie cotidianul britanic Mirror.

Nu rata

David Bowie a lăsat în urma lui o soție, modelul Iman, pe fiica lor, Alexandria Zahra Jones, și pe fiul său din prima căsătorie cu Mary Angela Bowie, regizorul Duncan Jones. Muzicianul va rămâne în istorie ca o adevărată emblemă a muzicii, care a încălcat toate normele existente, reinventându-se constant.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu