ULTIMA ORĂ

Galerie FOTO. A fost ADOPTAT la 2 ani dar a trăit ŞOCUL vieţii cînd a aflat cine e tatăl biologic!

Galerie FOTO. A fot ADOPTAT la 2 ani dar a trăit ŞOCUL vieţii cînd a aflat cine e tatăl biologic!

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINILE INCREDIBILE!

Keith Williams, din Carmarthenshire (Ţara Galilor), stabilit pentru a găsi părinții lui de naștere, dar a avut nici o idee ce era pe punctul de a descoperi.

Un bărbat de mic copil în urmă cu mai mult de 60 de ani, a descoperit că este de fapt primul fiu născut din familia unui sultan din Malaezia. Keith Williams, un negustor de cărbune din Carmarthenshire, s-a decis că trebuie să își găsească originile şi părinţii biologici, însă descoperirea a fost cu adevărat şocantă. Nu doar datorită distanţei, tatăl său fiind la o distanţă de 6000 de mile, ci pentru faptul că era primul fiu al unui sultan malaezian, notează Wales Online.

Adoptat la doi ani, Keith nu a bănuit niciodată că face parte dintr-o familie regală, însă totul s-a declanşat după ce mama adoptivă i-a spus adevărul.

„Cînd aveam 13 ani, mama mea mi-a spus că a fost adoptat. Nu m-aş fi gîndit! Nu mi-am imaginat că am fost legat de o familie regală din cealaltă parte a lumii „, a declarat Williams.

Dar întîlnirea sa cu Elizabeth Rosa, mama sa biologică, a condus, în cele din urmă, la descoperirea statutului incredibil al tatălui său. Mama lui biologică a fost o asistenta medicala stagiar în Surrey, atunci cînd ea a rămas însărcinată cu Keith Williams.

„Ea s-a întîlnit cu acest om şi s-a dovedit că este tatăl meu, în respectiva perioadă fiind student la Londra. Au fost împreună ceva timp, însă totul s-a complicat în momentul în care a rămas însărcinată, Consiliul sultanului nefiind de acord cu această legătură, iar mama mea a fost nevoită să se întoarcă în oraşul natal. Mama mi-a dat de fotografii care arată cum a trăit acolo. Tata a fost făcut sultan în 1963″. Almarhum Sultan Idris Shah Ibni Almarhum Sultan Iskandar Shah a servit ca sultan de la ianuarie 1963 până în ianuarie 1984, când a murit de un atac de cord.

Nu rata

Keith a făcut mai multe deplasări în Malaezia, însă autorităţile de acolo nu i-au oferit dreptul de a-şi cunoaşte trecut. „Mă gîndesc că poate au crezut că mă interesează averea, dar eu vreau doar să cunosc trecutul şi viaţa tatălui meu. I-am văzut mormîntul şi a fost un moment emoţionant. E ca o poveste dintr-un film Disney și dacă cineva ţi-ar fi spus această poveste în cafenea sau de bar, nu ai crede”

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu