Fotbal intern

FOTO. Mititelu se repliază. Ce act a obţinut de la OSIM. “Am înregistrat leul”

Adrian Mititelu nu se lasă. Raplică dura pentru CSU, Războiul dintre Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru continuă şi după ce primul a pierdut în instanţă dreptul să mai folosească marca FC...
25.09.2017 | 20:48

Adrian Mititelu nu se lasă. Raplică dura pentru CSU, Războiul dintre Adrian Mititelu şi Mihai Rotaru continuă şi după ce primul a pierdut în instanţă dreptul să mai folosească marca FC Universitatea Craiova. Astfel, în cursul zilei de luni conducerea celor de la CS U Craiova au emis un comunicat prin care l-au avertizat pe patronul celor de la U Craiova 1848 că nu mai are voie să folosescă nici măcar stema cu leul.

Însă, imediat, după comunicatul celor de la CS Universitatea Craiova, Adrian Mititelu a scos din nou un as din mânecă şi a postat pe contul său de facebook certificatul pe care l-a obţinut în cursul zilei de luni de la OSIM. Acestuia i s-a autorizat stema cu leul pe care se citeşte FCU 1948. Durata de protecţie a mărcii este de 10 ani cu începere de la data de 22.12.2016 şi are drept de reînnoire.  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu foloseste leul ca stemă în Liga 4!

Patronul formaţiei FC U Craiova Adrian Mititelu susţine că nimeni mai poate să folsoească însemnul înregistrat de el al OSIM. “Astăzi, Oficiul de Stat pentru Invenţii si Marci a eliberat certificatul de marcă nr.148944 cu denumirea de “FCU 1948” şi semnul legendar al fotbalului craiovean “Leul”. Fac precizarea că nicio altă persoană nu mai deţine un certificat care să includă semnul cu “Leul” şi atât timp cât această marca este valabilă, nimeni nu mai poate înregistra acest insemn.

Titularul acestei mărci este Comunitatea Suporterilor FC Universitatea Craiova, persoană juridică, ce deţine 25% din pachetul de acţiuni al U CRAIOVA 1948 S.A. Afirmaţiile bolnave ale reprezentanţilor clubului înscris de Sandu şi Dragomir în liga a 2-a nu reprezinta decât aceleaşi intoxicări menite să atragă suporterii echipei Universitatea Craiova alături de proiectul odios. Recentul proces cu privire la marca a avut în vedere numele de “Universitatea” şi orice referire la semnul cu “Leul” facută de catre bandiţi, nu reprezintă decât minciună şi dezinformare“, a încheiat Mititelu.

ADVERTISEMENT

VEZI IN GALERIE FOTO CERTIFICATUL LUI MITITELU