ULTIMA ORĂ
PRELIMINARII CM 2018 / ROMÂNIA-DANEMARCA

Atacul danezilor, în CÂRJE! Au marcat 45 de goluri, dar nu JOACĂ

UPDATE, ora 16:33 / Nicolai Jorgensen nu a făcut deplasarea la Bucureşti. Astfel, selecţionerul Age Hareide nu se va putea baza pe principalele „guri de foc” ale echipei: Jorgensen şi Dolberg. 

Cele mai citite

În aceste condiţii, cel mai probabil, danezii vor juca în sistem 3-4-3. În locul lui Jorgensen, va fi cel mai probabil, folosit Lasse Vibe, atacantul lui FC Bradford. Vibe va evolua în atac alături de Cornelius și Fisher.

Dolberg și Jorgensen au marcat 45 de goluri în acest sezon în toate competițiile.


UPDATE, 25 martie, ora 10:20 / Golgheterul lui Ajax Amsterdam, Kasper Dolberg, nu va fi în lot pentru meciul cu România. Selecţionerul Age Hareide are încă emoţii şi cu Nicolai Jorgensen, pe care spreă să îl aibă în lot la această confruntare.

„E într-o formă excelentă și e foarte important pentru noi. Această accidentare a apărut pe fondul suprasolicitării. Totuși, cel mai important este să se simtă bine, să scape de durerile la aductori. Mă decid sâmbătă”, a spus selecţionerul.

Jurnaliştii danezi scriu că cel mai probabil titular va fi Lasse Vibe (30 de ani), aripa stângă de la FC Brentford, locul 14 în Championship. Vibe a avut o declaraţie interesantă cu câteva zile înainte de meci: „Eu nu voi putea atinge niciodată nivelul de joc al lui Christian. El e mult prea bun, iar eu sunt mult prea bătrân”.


Am intrat în săptămâna meciului România-Danemarca, iar oaspeţii au primit câteva veşti proaste după meciurile din weekend. Nicolai Jørgensen și Kasper Dolberg, golgheterii lui Ajax şi Feyenoord, s-au accidentat şi sunt incerţi pentru meciul de la Cluj.

Kasper Dolberg a fost în lotul lui Ajax pentru meciul cu Excelsior, încheiat 1-1, însă nu a evoluat din cauza unei accidentări la aductori. Dolberg are 18 goluri în acest sezon pentru „lăncieri”.

Nikolai Jorgensen a marcat pentru Feyenoord în victoria cu Heerenveen, scor 2-1, însă danezul s-a accidentat în timpul meciului şi a fost înlocuit în final de meci. Jorgensen a marcat 23 de goluri în acest sezon.

„Am dureri la aductori. Nu sunt sigur dacă voi fi refăcut pentru partida echipei naționale. Dacă nu voi fi apt, nu voi juca. Medicii trebuie să decidă”, a spus Jorgensen.

Astfel, selecţionerul Age Hareide este în panică, cu doar câteva zile înainte de meci. Cei mai în formă atacanţi sunt accidentaţi şi rămâne de văzut dacă vor fi apţi de joc până duminică.

 

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu