LIGA 1 / DINAMO

EXCLUSIV. Scandal monstru! Albin a plecat! „Eu l-am dat AFARĂ!”

UPDATE. Cosmin Contra a confirmat despărţirea de Juan Albin, dorind să sublinieze că el a fost cel care i-a cerut lui Adrian Mutu şi patronului Ionuţ Negoiţă să rezilieze contractul cu uruguayanul.

Cele mai citite

Juan Albin acum două seri mi-a trimis mesaj că este obosit psihic, fizic, că nu dă randamentul maxim. Eu i-am dat mesaj să se liniştească şi că vorbim la antrenament. Nu a venit la antrenament şi am luat decizia să ne despărţim de el. În secunda 2 m-am întâlnit cu Adi Mutu şi i-am transmis decizia mea. Niciun jucător nu poate să fie deasupra unei echipe. L-am înţeles pe Juan Albin şi am decis cu Juan că e mai bine să ne despărţim. Dinamo nu pierde niciun ban după această plecare. Sunt motive pentru care el şi-a dorit să plece în Uruguay ca să fie alături de familia lui. E un jucător pe care eu mi l-am dorit, dar el nu este deasupra unei echipe ca Dinamo. Astea sunt lucrurile care s-au întâmplat. La Dinamo rămân jucători care îşi doresc performanţă”, a spus Contra.

UPDATE. Informaţia oferită EXCLUSIV noaptea trecută de FANATIK.RO este subiectul conferinţei de presă pe care antrenorul Cosmin Contra o va susţine în jurul orei 17:00.

EXCLUSIV 16 august, ora 01:49. Problemele au început la FC Dinamo București după ce formația pregătită de Cosmin Contra a început sezonul 2017-2018 foarte prost. FANATIK.RO a aflat că Juan Albin este la un pas de plecare din „Ștefan cel Mare”, deși a fost adus cu foarte mare entuziasm în această vară de către oficialii lui Dinamo.

Conform informațiilor FANATIK.RO, uruguayanul Juan Albin a  avut un scandal monstru cu Ionuț Negoiță, după ce finanțatorul din „Ștefan cel Mare” nu a ezitat să își arate nemulțumirea față de evoluțiile slabe ale mijlocașului ofensiv în vârstă de  31 de ani.

ALBIN DINAMO. DISCUȚII APRINSE ÎNTRE ALBIN ȘI NEGOIȚĂ


Cei doi au avut o întâlnire în cursul zilei de marți, 15 august, iar fotbalistul a decis să plece. Negoiță a acceptat să-i dea lui Albin un salariu lunar de 15.000 de euro, deși plafonul salarial la Dinamo este mult mai mic și a riscat să își pună ceilalți jucători în cap, lucru care s-a și întâmplat. După discuția aprinsă dintre Juan Albin și Ionuț Negoiță, oficialii lui FC Dinamo București sunt foarte hotărâți să-i rezilieze contractul uruguayanului, iar șansele sunt foarte mari ca între părți să se producă în zilele următoare despărțirea.

ALBIN DINAMO. Busuladzic a plecat din cauza lui Albin

Mai mult, FANATIK.RO a aflat că despărțirea dintre FC Dinamo București și Azer Busuladzic are strânsă legătură cu Juan Albin. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este unul dintre jucătorii care și-au arătat nemulțumirea față de modul în care a fost tratat Juan Albin de către oficialii lui FC Dinamo București, iar în cele din urmă a cerut rezilierea contractului cu formația din „Ștefan cel Mare” în urmă cu două zile – vezi detalii.

ALBIN DINAMO. EXCLUSIV. Uruguayanul, scandal cu Negoita

Pentru FC Dinamo București, Juan Albin a jucat în cinci meciuri și nu a reușit să înscrie niciun gol. Pe parcursul carierei, uruguayanul a mai jucat pentru Club Nacional, RCD Espanyol Barcelona, Petrolul Ploiești și Tiburones Rojos de Veracruz.

Nu rata

1.000.000 de euro este cota lui Albin, conform transfermarkt

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu