LIGA 1 BETANO / ASTRA GIURGIU

Ce pedeapsă a primit Ioniţă pentru semnele obscene arătate steliştilor

FOTBAL:FCSB-ASTRA GIURGIU, LIGA 1 BETANO (12.08.2017)

Alex Ioniţă, jucătorul celor de la Astra Giurgiu, a fost eliminat în etapa a 6-a din Liga 1 Betano în meciul cu FCSB – VEZI DETALII AICI. Fotbalistul de 22 de ani şi-a aflat miercuri pedeapsa din partea Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Sentinţa a fost postată pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cele mai citite

Alex Ioniţă a fost suspendat două etape şi a primit o amendă 5.670 de lei. „În baza art. 63.1.g + 63.2.1 se sancționează jucătorul ALEXANDRU IONIȚĂ (FC ASTRA) cu suspendare pentru un joc și o penalitate de 740 lei; În baza art. 51 din RD se suspendă jucătorul Ioniță Alexandru pentru două jocuri și i se aplică o penalitate de 5670 lei; În baza art. 45.1 din RD, jucătorul va efectua sancțiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru două jocuri și o penalitate sportivă de 5670 lei”, a comunicat LPF pe site-ul oficial.

Fotbalistul a fost eliminat în minutul 82 după ce a primit două cartonaşe galbene în decurs de câteva secunde – VEZI VIDEO AICI. Pe lângă Alex Ioniţă, a mai primit o suspendare şi Ionel Tersinio Gane. Antrenorul secund al lui Dinamo a fost eliminat de pe bancă la meciul contra celor de la CFR Cluj. Gane a primit o suspendare de două etape şi o amendă de 4.500 de lei.

Nu rata

Alte două incidente au fost pe ordinea de zi a Comisiei de Disciplină, însă judecarea cazurilor a fost amânată pentru 23 august. Este vorba de incidentele de la meciurile CSM Poli Iaşi-Dinamo Bucureşti şi FC Voluntari-Gaz Metan Mediaş.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu