ULTIMA ORĂ
FANATIK 661 / EDIŢIA TIPĂRITĂ 22.09.2017

Alibec, în pericol! Alarmă trasă de medic! La ce trebuie să renunţe!

Alibec, in pericol! Semnal de alarma tras de medic!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu ratați VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveți 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Cele mai citite

FCSB. „SĂ LASE ȚIGĂRILE, CIOCOLATA ȘI COLA!”, îl sfătuiește un cunoscut medic pe Denis Alibec într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE, pe care îl puteți citi numai în FANATIK-ul de VINERI! Ce alte soluții „vede” pentru creșterea valorică a capriciosului atacant, dar și părerea sa despre conducerea fotbalului românesc, numai în FANATIK-ul de VINERI! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

STEAUA. AMFB PRO, GIGI BECALI CONTRA! În timp ce forul municipal se frământă cum să ajute echipa Armatei să ajungă mai lesne în Liga a III-a, patronul celeilalte „stele” face totul ca s-o împiedice, începând cu… cu ce, veți afla numai din FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. DEBUT UMBRIT DE TRECUT. Vasile Miriuță și-a văzut visul cu ochii. Antrenează pe Dinamo. Primul meci, primul șoc. Cu marea rivală FCSB. Poate fi începutul sfârșitului pentru că… veți afla motivul numai citind FANATIK-ul de VINERI! Ce îl trage în jos ca o piatră de moară pe tehnicianul școlit în germania, numai în FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. PRETENȚIILE LUI BAWAB. Aflați din FANATIK-ul de VINERI ce i-a cerut atacantul iordanian lui Ionuț Negoiță ca să plece din Șoseaua „Ștefan cel Mare” la Chiajna!

RAPID. „HAI, VINO IAR ÎN GARA NOASTRĂ MICĂ!”, reportaj emoționant pentru toți cei cu sânge vișiniu… și nu numai! Există viață și în Liga a IV-a! Nu ratați un strop de magie vișinie filtrat magistral într-un reportaj de execpție! Numai în FANATIK-ul de VINERI!

ECHIPA NAȚIONALĂ. ADIO ȘI N-AM CUVINTE! „Domnia” neamțului Cristoph Daum la echipa națională, demontată de cifre seci, dar elocvente. De ce s-a ratat încă o campanie de calificare, citiți în FANATIK-ul de VINERI!

FOTBAL INTERNAȚIONAL. „NEYMAR N-A FOST PLĂTIT DE PSG, CI DE O ȚARĂ!”, spune unul dintre cei mai influenți impresari din fotbalul mare, Mino Raiola, într-un interviu spumos despre vedetele sale și transferurile verii. Aflați din FANATIK-ul de VINERI ce fotbaliști celebrii „fac” banii dați pe ei și care sunt „țepe”!

TENIS. 2017, FINAL DE FOC PENTRU SIMONA. Criticată, lăudată și iar criticată. De pe tărâm asiatic poate cuceri definitiv lumea întreagă, inclusiv cei mai duri contestatari. Cum? Aflați din FANATIK-ul de VINERI! Un PRIME TIME atotcuprinzător vă va lămuri cum poate termina anul pe locul 1 WTA cea mai bună jucătoare din istoria tenisului românesc!

CICLISM. ULTIMUL GLONȚ! „Pistolarul” Alberto Contador a pus capăt carierei de ciclist după un deceniu presărat cu multe mpomente de excepție, dar și cu numeroase controverse. Aflați-le pe toate din FANATIK-ul de VINERI!

MONDEN. IORGULESCU, FĂCUT KO! Nu Gino, șeful LPF, ci fiul său, Mario! Citiți în FANATIK-ul de VINERI cine l-a pus la pământ și de ce! „Învingătorul” are o legătură strânsă cu MM Stoica! Aflați care este din FANATIK-ul de VINERI!

Nu rata

NU RATAȚI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ȘTIȚI CE PIERDEȚI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri