Alin Grădinaru, cel mai tînăr pilot de drift din România, rol principal în filmul La Limită

Piloţii de drift Alin Grădinaru şi Răzvan Stan îşi vor face debutul pe marele ecran, cei doi numărându-se printre protagoniştii filmului “La limită/The edge”, acolo unde joacă şi...
04.02.2016 | 13:50
Alin Gradinaru cel mai tinar pilot de drift din Romania rol principal in filmul La Limita
ADVERTISEMENT

Piloţii de drift Alin Grădinaru şi Răzvan Stan îşi vor face debutul pe marele ecran, cei doi numărându-se printre protagoniştii filmului “La limită/The edge”, acolo unde joacă şi cunoscuţii Marius Bodochi, Emil Mitrache (Americanu’) şi Tudorel Filimon (Nea Popa), care va fi lansat sâmbătă la Palatul Naţional la Copiilor din Capitală.

În vârstă de 16 ani, Alin Grădinaru, vicecampion balcanic, multiplu campion naţional la motocross, dar şi cel mai tânăr pilot din Romanian Drift Community a primit rolul principal al filmului regizat de Tiberiu Rotărescu şi a lui Bogdan Alexe.

ADVERTISEMENT

“Viaţa periculoasă pe care Alin o duce la o vârstă atât de fragedă a inspirat întreaga acţiune a filmului. Este un personaj pozitiv, care se lasă influenţat de atracţia pericolului pe care copiii de bani-gata îl aduc cu ei. Dorinţa de competiţie şi confimare a talentului devine pentru el mai importantă decât linia subţire a vieţii”, descriu rolul lui Alin din “La Limită” cei doi regizori.

La pelicula la care au participat 120 de tineri pasionaţi de teatru, dans, muzică şi film, Răzvan Stan a participat la filmările demonstraţiei de drift, dublându-l pe Vlad, personajul negativ. “A fost o experienţă interesantă pentru mine, e o premieră, însă ţin să îi felicit pe toţi tinerii actori din film şi în special pe colegul meu Alin Grădinaru, care a arătat că poate deveni un mare campion nu doar pe circuit, ci şi în afara lui”, a spus Răzvan Stan, cel care se pregăteşte acum pentru viitorul sezon al campionatului naţional de drift, organizat în premieră de Romanian Drift Community.

ADVERTISEMENT

Avanpremiera “La Limită / The edge” va avea loc sâmbătă, de la ora 14:30, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti. Filmul este rezultatul proiectului “Tabăra de film”, ediţia 2014 (a patra), proiectul fiind dezvoltat de Asociaţia pentru Sprijinirea şi Promovarea Filmului Românesc, care are ca scop decoperirea tinerelor talente din România şi nu numai, cât şi distribuţia lor într-un film de lung metraj realizat alături de actori cunoscuţi.

Sursă: www.libertatea.ro