News

Vrea să rămînă însărcinată artificial cu cel mai bun amic

Gandul de a deveni mama a incoltit serios in mintea Amaliei Enache....
25.11.2014 | 19:59

Gandul de a deveni mama a incoltit serios in mintea Amaliei Enache.

3

Amalia Enache a incercat mereu sa fie o prezenta discreta in ceea ce priveste viata ei amoroasa si nu iesit niciodata din tipare. Totusi, ultima decizie extraordinar de curajoasa a vedetei TV socheaza pe toata lumea.

`

Discreta in ceea ce priveste viata amoroasa

De-a lungul timpului, Amalia s-a numarat printre vedetele care nu au oferit materiale prea savuroase presei si pe care paparazii nu au reusit aproape niciodata sa le prinda in ofsaid. Vedeta TV a avut o relatie de 12 ani cu Marius, un baiat pe care l-a cunoscut in liceu si pe care l-a iubit enorm. Cei doi s-au despartit, dar au ramas buni prieteni. La scurt timp, s-a aflat ca are o relatie cu un francez pe nume Nicolas, dar care nu a reusit sa stea prea mult timp alaturi de Amalia. Dupa despartitea de Nicolas, prezentatoarea TV nu s-a mai incumetat sa intre intr-o alta relatie, desi mereu a declarat ca isi doreste o familie, dar mai ales ca abia astepata sa devina mamica.

Vrea sa faca un copil cu cel mai bun prieten

2

Din dorinta de a deveni mama, dar si speriata de gandul ca nu mai are mult pana va atinge pragul varstei de 40 de ani, Amalia a pus la cale un plan pentru a-si indeplini scopul. Cum in viata ei nu exista niciun barbat de care sa fie indragostita, vedeta s-a gandit ca cel mai bun prieten al ei o poate ajuta in acest sens. Reporterii revistei Spy relateaza in cea mai recenta editie detalii despre planul vedetei TV de a-l face tata pe make-up artistul Claudiu Anghel, cu care Amalia are o relatie speciala si care, la randul lui, nu are nicio iubita oficiala.

Au o dragoste platonica

4

Desi petrec extrem de mult timp impreuna si toata lumea spune ca sunt nedespartitit, Amalia si Claudiu au, insa, doar o dragoste prieteneasca. Acest lucru ii aduce automat in imposibilitatea de a avea un copil impreuna. Totusi, cei doi s-ar putea decide la inseminare artificiala.

Pentru a afla care sunt sansele ca Amalia sa devina in curand mamica, dar mai ales detalii despre relatia dintre prezentatoare si make-up artistul Claudiu, luati cel mai recent numar al revistei Spy, deja existent la toate punctele de difuzare ale presei. Puteti de asemenea sa accesati site-ul www.spy.ro.

sursa: cancan.ro