ULTIMA ORĂ

Galerie FOTO. Ea e AMANTA celui mai RÎVNIT bărbat al României! Arată DEMENȚIAL!

Galerie FOTO. Ea e AMANTA celui mai RÎVNIT bărbat al României! Arată DEMENȚIAL!

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI ULUITOARE CU SUPERBA BRUNETA!

După ce revista Ciao! a publicat în luna august, detalii despre viața amoroasă a jucătorului de tenis, Horia Tecău (30 ani), numărul 1 mondial la dublu, și cum jongla între fotomodelele Gabriela Iliescu (28 ani) și Simona Untaru (25 ani), bărbatul pare să-i dea mai mult câștig de cauză Simonei.

Dovadă că, la Turneul Campionilor, Tecău a chemat-o pe Simona să-i fie alături, simțind că ea este ca un talisman pentru el. Totuși, Horia nu a prezentat-o drept iubita oficială, ci a preferat ca venirea ei la Londra să fie în cea mai mare discreție. Un singur telefon i-a trebuit Simonei ca să lase orice job și orice altă treabă din România și să plece cu Tecău.

Conform surselor noastre, Tecău i-a luat bilet iubitei sale, însă nu în același avion cu el, ci, la un alt zbor, la o diferență de 4 ore. În timp ce el a plecat la bussines class, pe ea a trimis-o la economic. Acest lucru nu a deranjat-o pe tânără, mai ales că știa că o așteaptă 10 zile în compania lui Horia. Îndrăgostită nebunește, Untaru nu se lasă afectată de aceste lucruri, ținând cont că, în vară, pe când Tecău a evoluat la Constanța, la Cupa Davis, Simona a mers la Mamaia pentru a petrece alături de jucătorul de tenis.

Nu rata

Deoarece a vrut să-i facă o surpriză, Simona a fost la un singur pas de a da nas în nas cu Gabriela, cu care Tecău petrecuse cu o zi înainte și care plecase de grabă la New-York. Untaru este dispusă să facă orice îi zice Tecău, chiar și să nu mai posteze imagini pe site-urile de socializare care ar putea sugera legătura dintre ei, doar pentru ca relația să meargă perfect.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu