Galerie FOTO. Ea e AMANTA celui mai RÎVNIT bărbat al României! Arată DEMENȚIAL!

Galerie FOTO. Ea e AMANTA celui mai RÎVNIT bărbat al României! Arată DEMENȚIAL!

Cele mai citite

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI ULUITOARE CU SUPERBA BRUNETA!

După ce revista Ciao! a publicat în luna august, detalii despre viața amoroasă a jucătorului de tenis, Horia Tecău (30 ani), numărul 1 mondial la dublu, și cum jongla între fotomodelele Gabriela Iliescu (28 ani) și Simona Untaru (25 ani), bărbatul pare să-i dea mai mult câștig de cauză Simonei.

Dovadă că, la Turneul Campionilor, Tecău a chemat-o pe Simona să-i fie alături, simțind că ea este ca un talisman pentru el. Totuși, Horia nu a prezentat-o drept iubita oficială, ci a preferat ca venirea ei la Londra să fie în cea mai mare discreție. Un singur telefon i-a trebuit Simonei ca să lase orice job și orice altă treabă din România și să plece cu Tecău.

Conform surselor noastre, Tecău i-a luat bilet iubitei sale, însă nu în același avion cu el, ci, la un alt zbor, la o diferență de 4 ore. În timp ce el a plecat la bussines class, pe ea a trimis-o la economic. Acest lucru nu a deranjat-o pe tânără, mai ales că știa că o așteaptă 10 zile în compania lui Horia. Îndrăgostită nebunește, Untaru nu se lasă afectată de aceste lucruri, ținând cont că, în vară, pe când Tecău a evoluat la Constanța, la Cupa Davis, Simona a mers la Mamaia pentru a petrece alături de jucătorul de tenis.

Nu rata

Deoarece a vrut să-i facă o surpriză, Simona a fost la un singur pas de a da nas în nas cu Gabriela, cu care Tecău petrecuse cu o zi înainte și care plecase de grabă la New-York. Untaru este dispusă să facă orice îi zice Tecău, chiar și să nu mai posteze imagini pe site-urile de socializare care ar putea sugera legătura dintre ei, doar pentru ca relația să meargă perfect.

LIBERTATEA.RO
SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu
Cancanuri