ULTIMA ORĂ
STRANIERI / SPANIA

Mai pleacă Andone în Anglia? „Asta mi-a spus preşedintele!”

Deportivo la Coruna a primit o ofertă de 13 milioane de euro de la clubul englez de Premier League Burnley, însă formaţia galiciană nu este dispusă să-l lase pe Florin Andone să plece. Atacantul român a vorbit în premieră despre oferta celor din Insulă.

Cele mai citite

„Sunt multe echipe interesate de mine, dar este greu să plec. Din punctul meu de vedere, oferta lui Burnley este foarte tentantă, dar nu ști pentru club. Se pare că 13 milioane nu ajung. Deportivo ar scoate un profit mic și înțeleg”, a spus Andone într-un interviu pentru As.

Andone transfer. „Simt că sunt dorit aici”

Florin Andone a dezvăluit că a purtat o discuţie cu preşedintele clubului Deportivo, Tino Fernandez, care i-a transmis că nu va pleca atât de uşor de la echipa galiciană. Andone a spus că s-a simţit impresionat de discursul oficialului spaniolilor şi că nu are nicio problemă să mai rămână în La Liga.

Nu rata

„După ce am primit oferta, m-am întâlnit cu președintele clubului și mi-a zis «Băiete, tu nu pleci de aici». El e președintele, el decide. Îl respect și rămân. Simt că sunt dorit aici și că sunt apreciat. Vreau să fiu într-un astfel de loc. Simt că anul aceste pot fi mai bun decât anul trecut. Cred că pot crește„,  a spus Andone.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu