News

Andreea Mantea, scene FIERBINŢI la malul mării

Scene fierbinţi cu Andreea Mantea şi Cristi Mitrea pe plajă! Paparazzii  i-au surprins în cele mai intime momente!...
22.08.2014 | 20:02

Scene fierbinţi cu Andreea Mantea şi Cristi Mitrea pe plajă! Paparazzii  i-au surprins în cele mai intime momente!

1

A luptat pentru inima Andreei Mantea, iar acum trăieşte o poveste de dragoste ca în filme. Cristi Mitrea, alesul vedetei este în al nouălea. Drept dovadă stau imaginile surprinse de paparazzii cu cei doi îndrăgostiţi aflaţi pe litoral.

După noaptea petrecută împreună la un hotel din Constanţa şi prânzul romantic cu care şi-au început ziua, Andreea Mantea şi Cristi au ajuns pe plajă.

2

Îmbrăcaţi lejer – ea cu o rochie lungă şi neagră, iar el într-o cămaşă şi pantaloni – cei doi au mers de mână şi s-au oprit din când în când să se sărute şi să se ia în braţe, gesturi fireşti între doi oameni aflaţi la începutul relaţiei.

3

Noul cuplu din showbizul autohton nu a putut trece neobservat pe plajă. Andreea Mantea a etalat un corp de invidiat, pus în evidenţă de un costum de baie minuscul.

4

Grijulie cu Cristi Mitrea, Andreea Mantea a început să îi ungă trupul cu ulei, ajungând să stea în poziţii perverse, în care posteriorul ei bombat putea să fie admirat în toată splendoarea. Bărbatul a zâmbit satisfăcut, în timp ce masculii din jurul lor ar fi dat orice să se bucure de un asemenea tratament din partea brunetei.

5

Andreea Mantea a avut ochi doar pentru Cristi. Îndrăgostiţii nu au făcut risipă de gesturi romantice, pierzându-se unul în braţele celuilalt şi sărutându-se în mai multe reprize.

6

La un moment dat, Andreea i-a sărit iubitului în braţe, lipindu-şi trupul de al lui şi amuzându-se copios.
7

VEZI VIDEO

sursa: spynews.ro