ULTIMA ORĂ

Andreea Mantea va avea emisiune nouă! Cu cine va prezenta

Se pare că Andreei Mantea îi merge din plin. Bruneta, care este co-prezentatoare la un show de noapte de la Kanal D, va avea o nouă emisiune la același post de televiziune. Este vorba despre o emisiune care are ca subiect nunțile – „Se strigă darul”. Anunțul a fost făcut chiar de Andreea Mantea, pe pagina sa de Facebook.

Cele mai citite

„Începem un nou proiect! Dacă vă căsătoriți în vara aceasta și vreți să venim la nunta voastră. Se strigă darul! Din această vară, la Kanal D!”, le-a transmis Andreea Mantea celor care îi urmăresc activitatea pe site-ul de socializare.

Andreea Mantea va avea și un coleg de prezentare, unul la care puțini s-ar fi așteptat. Este vorba despre coregraful Bursucu’, cel care este colegul binecunoscutei moderatoare Teo Trandafir.

Andrea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi. De-a lungul timpului, a a apărut la diverse posturi TV. În plan personal, focoasa brunetă a trăit o poveste de dragoste cu artistul Ștefan Stan. este mămica unui băiețel, fruct al relației pe care a avut-o cu luptatorul MMA Cristi Mitrea.

Nu rata

Sursă: www.libertatea.ro

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu