ULTIMA ORĂ
IVAN LA BARCELONA / EXCLUSIV

Ziarul de casă al Barcelonei citează FANATIK. Ivan: „Mă vor de 2 ani”

UPDATE 19:23 / ANDREI IVAN LA BARCELONA. Cotidianul catalan sport.es a aprofundat subiectul transferului lui Andrei Ivan la Barcelona. Ziariştii catalani au preluat prima reacţie pe care Andrei Ivan a oferit-o în exclusivitate pentru FANATIK.RO şi în care spunea că interesul catalanilor e de mai mulţi ani: 

Cele mai citite

sport

ANDREI IVAN LA BARCELONA. Mai mult, ziarul catalan a realizat şi un material cu golurile marcate de Andrei Ivan pînă acum în fotbalul românesc.

**************************************

ANDREI IVAN LA BARCELONA. Andrei Ivan, în vîrstă de 19 ani de la CS Universitatea Craiova este la un pas de mutarea carierei. Ziarul de casă al Barcelonei, Sport.es scrie că tînărul atacant român e dorit de FC Barcelona. 

ANDREI IVAN LA BARCELONA. Ziarul catalan scrie că Barca vrea să îl împrumute pe Ivan pînă la vară şi să aibă prima opţiune pentru un transfer definitiv în schimbul a 4 milioane de euro:

ANDREI IVAN LA BARCELONA. „În ultimele zile, clubul azulgrana a inițiat discuțiile pentru a-l aduce pe Andrei Ivan, bijuteria fotbalului românesc. Steaua a făcut o ofertă de 3 milioane de euro pentru atacant, care mai are și alte oferte tentante. Acesta ar prefera însă să semneze cu Barcelona pentru șansa de a juca la prima echipă. Fotbalistul ar vrea să emigreze și varianta Barcelona este preferata sa.”

ANDREI IVAN LA BARCELONA. „Sigura problemă este că Barcelona nu dispune de lichidități, așa că negociază pentru un împrumut de acum, cu opțiune de cumpărare de 4 milioane de euro, la vară”, scrie sport.es.

andrei ivan

ANDREI IVAN LA BARCELONA. Contactat de FANATIK.RO, Andrei Ivan a declarat: „Interesul Barcelonei faţă de mine este real. El există de acum doi ani de cînd au vrut să mă transfere La Masia (nr echipa a doua). Însă acum am înţeles că sînt nişte discuţii pentru echipa mare.”

ANDREI IVAN LA BARCELONA. „Vă daţi seama că sînt extrem de bucuros, iar dacă oferta îl va mulţumi şi pe Mihai Rotaru, atunci eu sper din tot sufletul să ajung să joc acolo. E o şansă pe care o ai o dată în viaţă”, a spus Ivan în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Nu rata

ANDREI IVAN LA BARCELONA. Andrei Ivan a marcat 4 goluri în cele 18 partide jucate pentru olteni în acest sezon.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu