ULTIMA ORĂ
CRAIOVA / MERCATO

EXCLUSIV. Sumele TRANSFERULUI lui Ivan la Krasnodar: 4.000.000 €

Andrei Ivan a părăsit CS Universitatea Craiova! Atacantul oltenilor a semnat în urmă cu puţin timp, pe 5 ani cu Krasnodar, din prima ligă din Rusia!

Cele mai citite

FANATIK.RO vă prezintă toate detaliile tranzacţiei. Transferul a fost parafat prin intermediul impresarului Ioan Carp, unchiul fostului fotbalist al Stelei, Cătălin Carp. 

Andrei Ivan transfer Craiova. Interesant este faptul că actele au fost semnate de săptămâna trecută, conducerea clubului, dar şi Ivan, ştiind foarte bine că meciul cu Iaşul este ultimul în tricoul alb albastru al atacantului oltean. De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care Ivan a răbufnit la final la adresa lui Devis Mangia, internaţionalul dorind enorm să marcheze un ultim gol în tricoul Ştiinţei! Tehnicianul însă nu avea cunoştinţă de transferul deja parafat al atacantului!

Iar mutarea s-a făcut în mare secret, informaţia fiind bine păstrată în spatele uşilor, lucru rar întâlnit în fotbalul din România, dacă ţinem cont de faptul că Gigi Becali, spre exemplu, a ratat transferuri pentru că informaţiile au transpirat în presă!

Andrei Ivan transfer Craiova. Mutare pe 4 milioane euro +20% dintr-un viitor transfer!

Tranzacţia s-a făcut pe 4 milioane de euro, oltenii urmând a încasa şi un procent de 20% dintr-un eventual viitor transfer! Iar salariul olteanului este unul pe măsură: 500.000 de euro în primul an, suma crescând de la an la an, suma totală încasată de Ivan urmând a se ridica la 3 milioane de euro!

Siteul oficial al clubului a confirmat transferul: 

ivan

 

Nu rata

Vom reveni cu amănunte!

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu