ULTIMA ORĂ
FOTBAL ROMÂNIA / FC U CRAIOVA

Probleme pentru FC U. Căpitanul oltenilor s-a operat. Cât lipsește de pe teren!

Unul dintre cei mai iubiți jucători din lotul echipei FC U Craiova 1948 este căpitanul formației lui Nicolo Napoli și Ovidiu Turcu, Andrei Preda. Însă cel poreclit în rândul suporterilor din Peluza Sud 97 „Gogoașă” nu va putea să își mai ajute colegii din teren o perioadă.

Cele mai citite

Ce s-a întâmplat? FANATIK.RO a aflat că Andrei Preda a jucat pentru FC U în meciul din etapa trecută de la Cârcea, deși acuza de mai mult timp niște probleme medicale, dar după ce s-a consultat cu Nicolo Napoli, „Gogoașă” a decis să se opereze la picior în cursul zilei de marți din cauza unui chist care i-a dat mari bătăi de cap. Astfel, perioada de recuperare o să fie de circa trei săptămâni. Totuși căpitanul oltenilor o să încerce să revină și mai repede pe gazon dacă totul o să decurgă bine pentru el. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Preda: „Am semnat cu Știința pe viață!”

În momentul în care Andrei Preda a semnat cu FC U a declarat pentru FANATIK.RO „Am fost foarte bucuros în clipa care am semnat cu Știința. Pe cât am semnat? Să scrieți acolo că am semnat pe viață cu Craiova. Pe viață sunt fotbalistul acestei echipe. Avem condiții de nivelul Ligii 1, iar băieții din echipă sunt mulțumiți. Eu sper că o să fie bine în continuare deoarece visul meu este să ducem FC Universitatea Craiova din nou în Liga 1.

Eu am făcut multe pentru Craiova, iar după incidentul ala cu Silvian Cristescu și Pleșan din 2013 am avut mult de pierdut pe plan profesional. Pe unde mă duceam simțeam că lumea se uita ciudat la mine. Însă acum sunt gata de un nou început în cariera mea și vreau să îi mulțumesc avocatului Dan Idita pentru tot ce a făcut pentru mine în acești ani în care FC U nu a activat în fotbal. Îi mulțumesc că m-a ajutat să îmi găsesc mai mereu o echipă unde să joc până când a revenit Știința adevărată. Vreau să vă mai zic că sunt bucuros că Peluza Sud 97 este alături de noi. Această galerie este cea mai frumoasă din țară și știu bine ce vă spun. O să vedeți cât o să conteze pe stadioane suporterii adevăratei Universitatea Craiova”

Nu rata

Capture

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu