News

Anna Lesko, primele poze SEXY de cînd a născut

Anna Lesko (35 ani) a nascut la sfarsitul lunii martie un baietel superb pe care l-a botezat Adam, iar, la opt luni de la fericitul eveniment, basarabeanca a revenit la formele de dinainte de nastere....
14.12.2014 | 20:13

Anna Lesko (35 ani) a nascut la sfarsitul lunii martie un baietel superb pe care l-a botezat Adam, iar, la opt luni de la fericitul eveniment, basarabeanca a revenit la formele de dinainte de nastere.

analesko-1389258723

Lesko a petrecut o vacanta de vis in Zanzibar, insa nu l-a luat si pe Adam cu ea. Basarabeanca a realizat o serie de fotografii in costum de baie, iar imaginile sunt de vis! Barbatii vor inghiti in sec cand le vor vedea, si asta pentru ca sunt foarte sexy si provocatoare.

1

“Am decis sa plec in Africa fara fiul meu, pentru o scurta vacanta, pentru a ma relaxa si pentru a-mi incarca bateriile”, a declarat basarabeanca pentru revista Ciao!. Lesko a vorbit si despre modul in care a dat jos kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

“Nu am luat mult in greutate, decat cat trebuie pentru a se dezvolta fatul, asta si datorita stilului de viata energic, mereu pe scena, pana in luna a opta. Pot sa ma consider o femeie norocoasa, avand un metabolism bun, care m-a ajutat dupa nastere sa nu raman cu multe kilograme. Nu sunt adepta regimurilor alimentare, ci a stilului de viata sanatos”, a spus Anna Lesko.

Surprize, surprize!

2

Si pentru ca suntem deja in decembrie, Anna Lesko a dezvaluit pentru revista Ciao! ce surprize le pregateşte fanilor ei in perioada urmatoare, cum va petrece Sarbatorile de iarnă si unde isi doreste sa-si faca urmatoarea vacanta.

sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

 

Tags: