ULTIMA ORĂ
FOTBAL ROMÂNIA / ANTRENOR BĂTUT

Antrenor de la juniori, călcat în picioare pe teren! Atenţie, imagini cu un puternic impact emoţional!

Un antrenor de la juniori a fost bătut măr chiar pe terenul de fotbal, în timp ce le dădea ultimele indicaţii elevilor săi. Totul s-a întâmplat după ce a intervenit într-o ceartă izbucnită pe teren dintre un elev de-al său cu un tânăr de la echipa adversă.

Cele mai citite

Sâmbătă, în pauza meciului de juniori Prundu – Giganții Vărăști, care preceda partida de liga a 4-a, tehnicianul Marian Dociu a fost bătut de 7-8 persoane și lăsat însângerat. Imaginile postate de clubul oaspete pe Facebook sunt dure. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Antrenorul bătut chiar în timpul meciului a ajuns la spital

„Un fotbalist de la noi a fost pălmuit de un băiat al gazdelor, iar antrenorul a intrat în teren să îi despartă. Pentru că nu reușea, l-a împins pe fotbalistul de la ei. Băiatul, deși avea doar vreo 16 ani, a început să-l amenințe”, povestește Marian Ilie, președintele clubului din Vărăști.

În pauză, chiar în timp ce antrenorul, rămas pe bancă pentru a vorbi cu elevii săi, dădea ultimele indicații, a fost atacat de 7-8 persoane.

„Erau rude cu fotbalistul. Tată, unchi, chiar și mătușă, din ce înțeleg. A dat și puștiul. Erau femei, copii, bărbați care îl loveau cu pumnii și cu picioarele”, povestește președintele. Unde erau forțele de ordine? „Să vă zic altceva: pe foaia de meci, responsabil cu ordinea era pus chiar președintele celor de la Prundu! În loc să se bage, el s-a ascuns la vestiare”, conchide Ilie.

„Nu e prima oară când se întâmplă asta. Înaintea sezonului, la alt meci de la Prundu s-a lăsat cu mâini rupte. AJF-ul a zis că nu se bagă, că e amical. „Părinții nu vor să-și mai lase copiii la fotbal. Vă dați seama, s-a întâmplat la un meci de copii! Mi-au zis că mai bine bat mingea lângă școală și nu pățesc nimic”, mai spune Marian Ilie, președinte Giganții Vărăști.

Florentin Barbu, secretar general AJF Giurgiu a recunoscut că au fost nişte incidente, însă a spus că încă nu s-a întrunit comisia de disciplină.

Marian Dociu a fost dus imediat la spital după incident. „În acest moment, vorbește cu greutate. Are dinții din față rupți, nasul e spart. A fost, apoi, la IML Giurgiu, va dura puțin până îi vor scoate documentele. Azi a fost la Poliție, a făcut plângere penală. I s-a zis că fusese identificat băiatul, care, mai mult, juca pe fals!”, conchide Ilie.

Nu rata

Sursă: gsp.ro

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu