ULTIMA ORĂ

„Mă rog la Dumnezeu să nu devin lesbiană!” O celebră femeie frumoasă a ajuns să fie speriată de avansurile femeilor

ARESTATĂ pe aeroport. Ai văzut-o la tv, acum a ajuns în ÎNCHISOARE! „Blondele m-au luat la ochi si se dau la mine! Ma rog la Dumnezeu sa ma tina departe de tentatiile sexuale de aici” 

Cele mai citite

E frumoasă, model și un celebru DJ si Asia și din SUA. Angie Vu a petrecut o lună în detenție, în Broklyn, după ce un tribunal din Franța a decis că trebuie să meargă la închisoare.

VEZI IMAGINILE CU FRUMOASA VEDETA IN GALERIE FOTO                         

Iar acum a dezvăluit că doarme cu Biblia in mana, rugandu-se sa fie tinuta departe de tentatiile homosexualitatii in perioada de detentie!

„Numai lesbience in inchisoare iar cateva blonde deja m-au luat la ochi si se dau la mine! Citesc Biblia! Stiu ca sunt o persoana puternica. Credeam ca nu voi reyista mai mult de 2 zile si iata-ma ca rezist si dupa 3 luni de arest! Mi-am intors fata catre Dumnezeu si imi petrec timpul citind si rugandu-ma.”

Ea a fost arestată pe 3 noiembrie, pe aeroportul Kennedy, în timp ce se îmbarca într-un avion spre China alături de fiica sa de 9 ani. Tatăl bilogic a cîștigat în instanță, în Franța, dreptul asupra copilului, iar plecarea ei a fost considerată ilegală. Eliberarea ei condiționată nu a fost posibilă, iar frumoasa femeie a ajuns să fie încătușată.

Nu rata

Ea a povestit că încă mai poartă în memorie sunetul lanțurilor, cătușelor, iar viața ei a devenit un infern. Ea e cunoscută în lume în urma participării la competiția “America’s Got Talent”, dar şi pentru un pictorial în PlayBoy.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu