„Mă rog la Dumnezeu să nu devin lesbiană!” O celebră femeie frumoasă a ajuns să fie speriată de avansurile femeilor

ARESTATĂ pe aeroport. Ai văzut-o la tv, acum a ajuns în ÎNCHISOARE! „Blondele m-au luat la ochi si se dau la mine! Ma rog la Dumnezeu sa ma tina departe de tentatiile sexuale de aici” 

Cele mai citite

E frumoasă, model și un celebru DJ si Asia și din SUA. Angie Vu a petrecut o lună în detenție, în Broklyn, după ce un tribunal din Franța a decis că trebuie să meargă la închisoare.

VEZI IMAGINILE CU FRUMOASA VEDETA IN GALERIE FOTO                         

Iar acum a dezvăluit că doarme cu Biblia in mana, rugandu-se sa fie tinuta departe de tentatiile homosexualitatii in perioada de detentie!

„Numai lesbience in inchisoare iar cateva blonde deja m-au luat la ochi si se dau la mine! Citesc Biblia! Stiu ca sunt o persoana puternica. Credeam ca nu voi reyista mai mult de 2 zile si iata-ma ca rezist si dupa 3 luni de arest! Mi-am intors fata catre Dumnezeu si imi petrec timpul citind si rugandu-ma.”

Ea a fost arestată pe 3 noiembrie, pe aeroportul Kennedy, în timp ce se îmbarca într-un avion spre China alături de fiica sa de 9 ani. Tatăl bilogic a cîștigat în instanță, în Franța, dreptul asupra copilului, iar plecarea ei a fost considerată ilegală. Eliberarea ei condiționată nu a fost posibilă, iar frumoasa femeie a ajuns să fie încătușată.

Nu rata

Ea a povestit că încă mai poartă în memorie sunetul lanțurilor, cătușelor, iar viața ei a devenit un infern. Ea e cunoscută în lume în urma participării la competiția “America’s Got Talent”, dar şi pentru un pictorial în PlayBoy.

LIBERTATEA.RO
Articole similare
WOWBIZ.RO
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu