ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / ANGLIA

Transfer nebun la Arsenal: Arsene Wenger a luat un poștaș!

În timp ce cluburile mari sînt cu privirile ațintite numai asupra posibilității de a transfera nume sonore din lumea fotbalului, Arsenal se află total la polul opus, dar acest lucru nu mai surprinde, știind ce ochi versat are antrenorul Arsene Wenger de a descoperi talente de nicăieri.

Cele mai citite

Așa încît, singura figură nouă în lotul tunarilor pînă acum este un jucător de 20 de ani, cu CV doar de echipe de amatori, pe nume Cohen Bramall, care vine de la Hednesford. Chemarea lui Wenger, care l-a uluit și pe jucător și pe mama acestuia, a venit ca o mană cerească, întrucît Bramall tocmai fusese concediat din postul de poștaș, care îi aducea un salariu de 1600 de lire sterline pe lună.

În vestiarul tunarilor se ascultă muzica lui Frank Sinatra

Cît privește atmosfera din vestiarul lui Arsenal, Alex Oxlade-Chamberlain, a dezvăluit faptul că obsesia lui Wenger de a asculta muzica lui Frank Sinatra i-a adus la disperare pe jucători. „Pur şi simplu ne vine să spargem boxele. Theo Walcott a avut o intenţie excelentă, trecînd pe la fiecare dintre noi să ne întrebe ce preferinţe muzicale avem, pentru a face un play-list şi a pune melodiile în vestiar, cît timp ne echipăm şi ne dezechipăm.

Frank Sinatra 1959 "Come Dance With Me" Capitol Records © 1978 Sid Avery

Frank Sinatra 1959 „Come Dance With Me” Capitol Records © 1978 Sid Avery

 

Nu rata

Dar a comis eroarea fatală de a merge să îl întrebe şi pe Mister ce preferinţe are şi de atunci ne-am pricopsit cu Frank Sinatra. Nu spun că n-ar fi un cîntăreţ bun, dar e din altă perioadă şi nouă ne place altceva, ceea ce e acum la modă”

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu