ULTIMA ORĂ

Așa arăta PRODANCA anul trecut. Cum arată ACUM, într-un costum de baie MINUSCUL, după ce kilogramele au luat-o razna

Anamaria Prodan nu este doar una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul nostru, dar și una dintre cele mai schimbătoare celebrități de sex feminin de la noi. Și, poate, cea mai ambițioasă!

Cele mai citite

Anul trecut, soția lui Laurențiu Reghecampf nu era deloc mulțumită de greutatea ei, dovada fiind mai multe fotografii, în care impresara apare în bikini. Ambițioasă din fire, Prodanca s-a pregătit temeinic pentru actualul sezon estival, iar killogramele au luat-o de-a dreptul razna.

În doar câteva luni, Anamaria a dat jos peste 15 kilograme. „Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider„, explică soția lui Reghe.

Nu rata

Urmarea?! Anamaria Prodan este acum cât se poate de mândră de silueta ei, transformându-se într-o adevărată bombă sexy în costum de baie, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu