ULTIMA ORĂ

Așa arăta ROXANA VANCEA în trecut, la plajă! Era grasă și renunțase la televiziune din cauza asta! Dar să vezi cum arată ACUM, în bikini minusculi!

Roxana Vancea a avut mari probleme cu greutatea! În trecut, depășise borna celor 60 de kilograme – foarte mult, pentru înălțimea ei – din cauza unor grave probleme de sănătate. Ambițioasă din fire, vedeta și-a revenit și arată acum de-a dreptul senzațional!

Cele mai citite

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cu moralul la pământ, Roxana a luat chiar decizia de a renunța la televiziune, simțindu-se prea grasă pentru a apărea pe sticlă. Iar situația era mult mai gravă de atât!  „Am avut niște probleme hormonale și m-am îngrășat enorm.  Am avut probleme cu niște ovare polichistice și am avut menstruație de 2 ori într-un an. Asta în condițiile în care o femeie normală are menstruație în fiecare lună. Eram așa… rotundă. Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare și mă îngrășam foarte repede și din orice! Am mers la medic și am luat un tratament medicamentos homeopat. Am refuzat să iau hormoni și alte nenorociri din astea și, până la urmă, mi-am revenit. Am combinat dieta, cu sportul și tratamentul„, povestește Roxana Vancea.

Nu rata

Rezultatul?! Fosta asistentă TV arată senzațional în costum de baie, după cum se poate vedea dacă accesați imaginile comparative din galeria foto de mai sus.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu