News

Ultima oră! DIVORŢ CU SCANDAL! Celebra cîntăreaţă şi-a părăsit soţul: “M-AI ÎNŞELAT!”

Toată lumea a fost şocată să afle, ieri, că mariajul de 13 ani dintre cele două vedete a ajuns la sfârşit, după ce cuplul şi-a anunţat, sec, despărţirea....
05.08.2015 | 12:18
Ultima ora DIVORT CU SCANDAL Celebra cintareata sia parasit sotul MAI INSELAT
ADVERTISEMENT

Toată lumea a fost şocată să afle, ieri, că mariajul de 13 ani dintre cele două vedete a ajuns la sfârşit, după ce cuplul şi-a anunţat, sec, despărţirea.

Urmează, evident, întrebarea „de ce?“ Morişca zvonurilor s-a pus în funcţiune şi primul care ne-a ajuns la ureche a fost acela că Gwen crede că solistul trupei Bush a înşelat-o.

ADVERTISEMENT

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi…

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

Aşadar, surse apropiate blondei au declarat pentru site-ul TMZ.com că despărţirea era în cărţi de mult timp, tocmai din cauza infidelităţii rockerului.

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

Tot TMZ susţine că Gwen nu era deloc încântată să-l ştie pe Gavin plecat atât de des de acasă, din cauza turneelor cu formaţia lui, Bush. Mai mult, aceeaşi sursă susţine că Gwen a insistat asupra soţului său să pună punct concertelor şi să stea mai mult pe-acasă, dar Gavin a acuzat-o că este ipocrită, căci şi ea avea concerte cu fromaţia No Doubt.

ADVERTISEMENT

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

Mai mult, TMZ susţine că cei doi artişti nu au semnat un contract prenupţial înaintea căsătoriei din septembrie 2002, ceea ce înseamnă că amândoi au dreptul la jumătate din averea comună.

Mai exact, veniturile lui Gwen se ridică la circa 80 milioane de dolari, iar cele ale lui Gavin, la circa 35 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

TOPUL CELOR MAI UŞURATICE FEMEI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE!!! Vezi care sînt NIMFOMANE!!!

DIVORŢ CUTREMURĂTOR! SUPERVEDETA A FOST PĂRĂSITĂ DE SOŢ! MOTIVUL E INCREDIBIL! E VORBA DESPRE O SINUCIDERE!

 

DIVORŢ INCREDIBIL! Celebra vedetă TV şi-a părăsit soţul! Românii vor rămîne sideraţi cînd vor auzi ce păţea femeia! Motivul divorţului: vedeta îşi lua bătaie de faţă cu copiii?!

Dezvăluiri HALUCINANTE din relaţia unui CUPLU CELEBRU al României! INSELATA după cununia civilă, a vrut SA ANULEZE nunta! 

Sursă: okmagazine.ro