ULTIMA ORĂ
LIGA EUROPA / ASTRA-GENK 2-2

ASTRA-GENK 2-2. Şumi, criticat de vestiar: „E umilitor ce a făcut. A greşit!” Plus o declaraţie RĂZBOINICĂ: „Dacă batem Viitorul, luăm titlul!”

Denis Alibec, center, and Florin Lovin of Astra celebrate a goal during the European Football League third round group E match FC Viktoria Plzen vs FC Astra Giurgiu in Pilsen, Czech Republic, October 20, 2016. At left is Milan Petrzela of Viktoria. (CTK Photo/Michal Kamaryt)

Florin Lovin, una dintre absenţele importante ale Astrei în prima manşă a dublei cu Racing Genk, a vorbit după meci despre schimbarea lui Laurenţiu Buş, jucător introdus de Şumudică în minutul 64 şi înlocuit peste 16 minute. Lovin îl critică pe tehnicianul său, cu care şi el a trăit un episod oarecum asemănător după ce a fost înlocuit înainte de pauza meciului de la Timişoara.

Cele mai citite

Eu, dacă aș fi antrenor, n-aș face asta niciodată. Poate să greșească toate mingile, dar nu voi scoate un jucător înainte de pauză sau după ce l-am băgat în teren. Mi se pare umilitor față de el și față de familia lui. Schimbarea lui Buș a fost o greșeală. Dar Șumudică ne zice mereu în vestiar că el ia deciziile și, dacă a greșit, și-o va asuma. Probabil că nu a realizat sau așa a gândit. Antrenorii au altă atitudine, dar eu, ca jucător, m-aș simți foarte foarte urât dacă mi s-ar face asta„, a declarat mijlocaşul.

Florin Lovin a vorbit şi despre returul de la Genk, dar a oferit o declaraţie extrem de interesantă despre partida de campionat din weekend cu Viitorul şi despre şansele Astrei în perioada următoare.

Nu rata

Pentru mine, este mai bine că s-a terminat 2-2. Așa nu mai avem nimic de pierdut și vom merge să atacăm. E mai bine 2-2 decât 1-0. Dacă băteam la limită, poate ne închideam. Aşa… Iar vizavi de partida cu Viitorul, eu spun că dacă îi batem luăm titlul!„, pronostichează Lovin.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu