VIDEO. Teroare în Marsilia! O camionetă a lovit două staţii de autobuz. Cel puţin o persoană a decedat

Atac Marsilia. O duba a lovit doua statii de autobuz

Europa este sub un val de teroare din cauza atacurilor teroriste tot mai frecvente din marile oraşe. Barcelona a fost joi ţinta unui atac terorist care a produs valuri de indignare în rândul populaţiei de pe Bătrânul Continent. Luni dimineaţă, teroarea a pus stăpânire pe Marsilia.

Cele mai citite

Potrivit presei din Franţa, un vehicul a intrat într-o staţie de autobuze şi a ucis o persoană. Iniţial, maşina a vizat refugiul unei staţii de autobuz la Marsilia, fără a face victime, scrie cotidianul regional „La Provence”. Ulterior, vehiculul s-a proiectat în al doilea refugiu aflat la distanţă mică de primul, rănind grav o persoană şi omorând o alta.

Potrivit poliției franceze, bărbatul care a intrat cu camioneta în stațiile de autobuz nu locuiește în Marsilia, dar era cunoscut poliției pentru diverse delicte legate de droguri, furt și port de armă. Autoutilitara în care se afla în momentul arestării este plină de pachete și de aceea au fost chemați geniștii. Poliţia a blocat imediat cele două bulevarde pe care a avut loc incidentul.

Nu rata

Primul incident a avut loc în jurul orei locale 8:00, când maşina a intrat într-o staţie de autobuz. Al doilea accident s-a petrecut în jurul orei locale 9:15. De această dată, în urma incidentului o femeie de 42 de ani a decedat, conform ziarului „Le Provence”. Poliţia l-a arestat imediat pe autorul celor două accidente, poliţia judiciară din Marsilia se va ocupa de investigarea incidentelor.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu