ULTIMA ORĂ
FOTBAL / ECHIPA NAŢIONALĂ

Atacă numirea selecţionerului: „E politică! Doar proştii nu văd!”

gica-popescu

Gică Popescu a fost prezent la Buftea unde fiul său, Nicholas, a debutat sub tricolor într-un meci între selecţionata under 15 a României şi o selecţionată Bucureşti-Ilfov. Popescu a vorbit despre felul în care a fost numit selecţionerul Cosmin Contra la echipa naţională şi despre cum a fost reziliat contractul lui Christoph Daum. „Baciul” a criticat dur felul în care Federaţia a făcut aceste lucruri.

Cele mai citite

„Actuala conducere a Federației a făcut o mutare politică în materia selecționerilor, fiindcă de acolo vine, din politică. A pus antrenorul echipei naționale, dar când a trebuit să-l de afară a mutat subiectul în curtea Comisiei Tehnice. De asemenea, a procedat la fel și cu numirea unui nou selecționer. Este o mutare politică, pe care numai proștii nu o văd. S-au spălat pe mâini. L-au dat afară pe Daum la indicațiile Comisiei Tehnice și l-au pus pe Contra în același mod. Nu și-au asumat că pe Daum l-au învestit ei„, a spus Gică Popescu.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gica Popescu: „Alibec şi Budescu nu pot să lipsească de la naţională!”

Popescu este, totuşi, de părere că selcţionerul Cosmin Contra este o soluţie bună pentru echipa naţională în acest moment. Fostul jucător reprezentativ al României afirmă că tehnicianul va avea o misiune deosebit de grea pe banca tricolorilor, din cauză că naţionala este debusolată. Popescu i-a transmis un mesaj lui Contra, afirmând că Budescu şi Alibec nu au cum să lipsească de la echipa naţională.

Nu rata

 „E bine că s-a ales un antrenor român. Am spus mereu că avem antrenori care pot fi selecționeri, au decis acum să fie Cosmin. Să dea Dumnezeu să reușească, să ducă naționala la turnee finale. Dar nu va avea o misiune ușoară, pentru că preia o națională demoralizată și debusolată. Sunt multe lucruri de rezolvat. Sper să aibă inspirație, pentru că asta a fost una dintre problemele lui Daum, a vrut să joace nemțește cu jucători români. Nu se poate ca Alibec și Budescu să lipsească, fiindcă au calități incredibile. Nu ne putem lua la bătaie cu echipele nordice, armele noastre sunt tehnica și inteligența”, a declarat Gică Popescu.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu