ULTIMA ORĂ

Atentat cu bombă în Afganistan! Patru morţi şi zeci de răniţi lângă un teren de cricket

Atentat cu bomba in Afganistan

Atentat cu bombă în Afganistan, în tragedie pierzându-și viața patru persoane, dintre care doi polițiști, iar alte zeci fiind rănite. Atacul sinucigaş cu bombă care a avut loc în apropierea unui teren de cricket din Kabul, în jurul orei locale 15.45, unde avea loc un meci internaţional din cadrul T-20.

Cele mai citite

Atentatul a avut loc la aproximativ 500 de metri distanţă de arena unde avea loc partida de cricket la care participau 30 de jucători şi antrenori străini. Niciunul dintre spectatori nu se află printre victimele atacului. „Nimic nu s-a întâmplat în interiorul stadionului, iar partida s-a desfăşurat normal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului Afgan al Cricketului, Farid Ahmad Hotak.

Atacatorul se îndrepta spre stadion atunci când a fost oprit de poliție, la primul dintre cele trei puncte de control care duc spre stadion, iar acesta și-a activat încărcătura explozivă. ”Sacrificându-se, forțele de securitate l-au împiedicat pe atacator să ajungă în mulțime (pe stadion) și să provoace o catastrofă”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, Basir Mujahid.

Nu rata

Ultimul atentat din capitala afgană a avut loc în 29 august, când cinci persoane au fost ucise și alte opt au fost rănite într-un atentat sinucigaș comis lângă o agenție bancară. Acel atac a fost revendicat de talibani. El a fost precedat de o serie de alte atacuri sângeroase în capitala Afganistanului, printre care un atentat cu mașină-capcană care a avut loc în urmă cu trei luni în cartierul diplomatic și care s-a soldat cu circa 150 de morți și 400 de răniți, majoritatea civili.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu