ULTIMA ORĂ
INTERNAŢIONAL / SPANIA

Reacţia clubului FC Barcelona după atacul terorist de joi a venit imediat

Şoc şi groază joi în capitala Catalunyei. Barcelona a fost zguduită de producerea unui atac terorist într-o zonă turistică a oraşului. Bilanţul e crunt. 13 persoane şi-au pierdut viaţa, 64 au fost rănite, iar tensiunea şi panica au crescut şi mai mult după ce au avut loc şi două tentative de luare de ostateci.

Cele mai citite

Atacul a fost realizat cu o furgonetă, care a intrat în plin în mulţimea aflată într-o zonă turistică, La Rambla,, unde, de regulă sunt foarte mulţi oameni, în special turişti străini. Cei prezenţi au relatat că nimeni nu se aştepta la aşa ceva şi că maşina a apărut în mare viteză şi a fost practic imposibil ca oamenii să mai apuce să reacţioneze.

Atentat la Barcelona. Minut de reculegere la meciul de duminică

De reacţionat a făcut-o clubul fanion al oraşului, FC Barcelona şi încă la foarte scurt timp după producerea atacului terorist. Practic, imediat ce s-a aflat care este bilanţul tragic al atentatului, conducerea Barcelonei a şi remis un comunicat de susţinere pentru victime şi familiile lor.

Atentat la Barcelona. Mesajul clubului catalan dupa producerea dramei (2)

„Suntem profund întristați de atacul din orașul nostru. Toate gândurile noastre sunt alături de victime, de familii și de oamenii din Barcelona”.Iar pentru duminică, atunci când va avea loc pe Nou Camp primul meci al noului sezon de Primera Division, în compania echipei lui Alin Toşca, Betis Sevilla, cu siguranţă va fi ţinut un moment de reculegere.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu