Avantaje Betano

Betano (D. ONJN 3311 / 18.12.2015) este o agenție de jocuri online licențiată în România, specializată pe pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou și cazinou live.

Intrată pe piața din România din mai 2016, Betano s-a impus rapid graţie seriorizăţii şi promptitudinii cu care achită cîştigurile, ofertei largi de pariere, cât și platformei rapide, foarte ușor de folosit.

Membrii Betano pot paria pe aproape orice eveniment sportiv și, în plus, pot viziona multe meciuri și competiții cu imagini video în direct, prin streaming live.

În continuare, îţi vom prezenta cîteva motive pentru care îţi recomandăm să alegi Betano.Cote mari și seriozitate

Prima oară când intri pe Betano ești surprins de două lucruri: simplitatea site-ului care se încarcă foarte rapid și cotele pe care cu greu (sau deloc) le găsești în altă parte.

Platforma Betano se mişcă excelent, fără să se blocheze și își oferă posibilitatea să navighezi ușor printre meciuri și competiții, între cote și imagini video, între cash-out și retrageri. Nu mai punem la socoteală seriozitatea agenţiei, indiferent că vorbim de validarea pariurilor, serviciul de relaţii cu clienţii sau efectuarea plăţilor. Totul este ireproșabil.

Peste 170 de tipuri pariuri pe un meci

Numește un tip de pariu și îl vei găsi pe Betano. Nu am mai văzut altă agenție online care să ofere în România peste 170 de tipuri de pariuri pe un meci de fotbal, fie că este vorba de Liga 1 sau de Liga Campionilor.

Marjă 0%

Una dintre inovațiile cu care Betano (D. ONJN 3311 / 18.12.2015) a intrat în România a fost partidele cu Marjă 0%. Aceste meciuri au cotele de 1, X sau 2 atît de mult crescute, încît pariorul beneficiază de un câștig maxim (payout 100%).

Zilnic poți găsi câteva evenimente din fotbal sau alte sporturi cu Marjă 0 %, acestea fiind vizibile și semnalizate cu un design special pe home-page-ul Betano. Nu ai cum să le ratezi.

Miza înapoi la 0-0 și bilete multiple

Betano îți oferă miza înapoi dacă ai pierdut pe un meci care s-a încheiat 0-0. De asemenea, ți se returnează miza dacă ai realizat un pariu multiplu (între 5 și 10 variante) pe fotbal sau baschet și, dacă nu îți iese un singur meci! Detalii pe larg sunt în pagina de Promoții a Betano.

Retrageri în maximum 24 de ore

Nu este nici un marketing aici, am testat. După ce retragi un câștig de pe Betano, acesta ajunge la tine în maximum 24 de ore. Cu alte cuvinte, poți beneficia rapid de banii tăi câștigați, fără a mai aștepta inutil zile întregi, să vezi când „intră”.

Pariere prin comandă vocală (Talk ‘n Bet)

Comanda vocală pentru pariuri de pe telefon, pe platforma Apple iOs și în curând pe Android, este un alt motiv pentru care persoanele aleg Betano. Această faciliate se numește Talk ‘n Bet, marcă înregistrată Betano, un serviciu unic între operatorii online licenţiaţi în România.

Pratic, folosind Talk ‘n Bet trebuie doar să spui echipa și miza, iar pariul este realizat doar prin voce, fără a apăsa vreun buton. Acest lucru îți câștigă timp, pentru că nu mai trebuie să „sapi” mereu după meciuri și competiții în oferta de pariere.

Talk ‘n Bet îți salvează și bani, pentru că poți prinde prin voce, rapid, o cotă bună pe care altfel poate ai fi pierdut-o prin pașii clasici de pariere.

Pariuri live

Pariurile live sunt unul dintre atuurile Betano. Cu o interfață foarte rapidă, dar și o largă ofertă de evenimente, pariurile live sunt un punct central al site-ului. Betano oferă o gamă largă de posibilități de pariere live, pentru toate sporturile. Numește un pariu și acesta este acolo, de la puncte în baschet, goluri în fotbal și game-uri la tenis.

Streaming live

Un alt avantaj pe care îl are Betano este streaming-ul live, cel ce oferă pariorilor posibilitatea să poată viziona în timp real, cu doar 50 de bani în contul de pariere, evenimentele pe care au mizat sau pe care pur și simplu doresc să le vadă din interes personal.

Transmisia video se află în aceeași fereastră de browser cu oferta de pariere live! Am putea spune că Betano oferă cea mai largă ofertă de streaming live din România, similar cu ceea ce a avut la un moment dat Bet365.

Cash Out

Un alt avantaj pe care îl are Betano este că dispune de opţiunea “Cash Out” pentru evenimente din sporturi ca fotbal, baschet, tenis sau volei, atît înainte cît şi pe durata de desfăşurare a acestora.

Cash Out-ul te ajută să retragi o parte din miză atunci când crezi că pariul tău este necâștigător, chiar dacă evenimentul pe care ai pariat se află în desfășurare. De asemenea, poți retrage bani prin Cash Out și în când te afli în câștig, dar nu vrei să mai aștepți finalul cu emoții al unui meci sau eveniment.

Cazinou și Cazinou Live

Betano oferă, în completarea pariurilor sportive, și o secțiune de Cazinou, alături de Cazinoul Live.

Cazinoul include unele dintre cele mai populare video slot-uri video, precum Starbust, alături de Blackjack și French Roulette, dar și jackpot-uri zilnice.

Cazinoul Live este de departe cea mai intensă experiență. Lumea ruletei și a blackjack-ului ajung la tine acasă, pe monitor, în format HD, cu crupieri care fac jocurile în timp real la mesele de joc!

Bonusuri și oferte speciale

Am lăsat la final ceea ce era mai bun. Betano oferă bonusuri și oferte speciale atât membrilor nou-înregistrați, cât și celor existenți. Intră în joc pe comunitatea Betano.com și vei beneficia de toate aceste avantaje și multe altele.