ULTIMA ORĂ

Cea mai periculoasă căutare pe Google! Îţi poate pune pe butuci calculatorul!

Avril Lavigne iti poate virusa grav calculatorul! Nu o cauta pe Google

Avertisment pentru toţi internauţii care vor să ţină viruşii departe de calculatoarele lor! O companie pentru securitate cibernetică a stabilit care este cea mai periculoasă vedetă din 2017 din cauza eventualelor riscuri legate de căutarea numelui său pe internet. Atenție mare atunci când o căutați în mediul online pe cântăreața Avril Lavigne, în vârstă de 32 de ani. Căutarea numelui acesteia generează cele mai periculoase rezultate, care îi pot expune pe internauți la site-uri periculoase și malware.

Cele mai citite

Aceasta este concluzia unui studiu realizat de compania de software pentru securitate cibernetică McAfee. Avril Lavigne, despre care, în urmă cu câteva luni, s-ar fi spus că ar fi murit, devine astfel prima artistă care ocupă poziția întâi în acest nedorit top. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Avril Lavigne a detronat-o  pe actriţa Lily Collins

„Este absolut necesar să aibă răbdare și să ia în considerare riscurile asociate cu căutarea unui conținut care poate fi descărcat. A gândi înainte de a da click înseamnă mult din punctul de vedere al securității online”, i-a sfătuit Gary Davis, de la compania McAfee, pe internauți.

Nu rata

Cântăreaţa a detronat-o recent pe actriţa Lily Collins, fiica muzicianului Phil Collins, care fusese desemnată cea mai periculoasă celebritate online, din cauză că o căutare a numelui acesteia pe internet poate infecta computerele cu viruşi. Pe lista celebrităților riscante atunci când vine vorba de căutare pe internet se mai regăsesc Bruno Mars, celine Dion, Justin Bieber, Beyonce și Katy Perry.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu