ULTIMA ORĂ
LIGA 1 / MERCATO

Nicoliţă s-a înţeles cu o echipă din Liga 1! Cît a ajuns să cîştige

BANEL NICOLITA

UPDATE / Negocierile lui Bănel Nicoliţă cu ASA Târgu Mureş s-au finalizat. Mijlocaşul care a evoluat sezonul trecut la Viitorul lui Gică Hagi va juca la mureşeni pînă la finalul acestuis ezon, urmînd să aibă un salariu de 3.000 de euro lunar.

Cele mai citite

*********************************************************************************************************

Bănel Nicoliță este foarte aproape să semneze cu un club din Liga 1. Mijlocașul în vîrstă de 32 de ani stă pe bară din luna februarie, 2016! Ultima oară a evoluat pentru Viitorul Constanța, iar de atunci n-a mai avut nici un angajament.

Fostul jucător al Stelei se află în negocieri cu ASA Tîrgu Mureș, anunță Dolce Sport. Și ACS Poli Timișoara a negociat cu Bănel Nicoliță în această iarnă, dar nu s-a realizat nimic contrect, în ciuda faptului că era dorit cu insistență de Adrian Neaga, managerul bănățenilor.

„Încă nu am nimic sigur, nu e normal să spun. O să vedeţi, sper să găsesc cît mai repede, pînă la jumătatea lui ianuarie sper să am o echipă”, spunea Bănel Nicoliță în urmă cu două săptămîni.

Nu rata

De-a lungul carierei, Bănel Nicoliță a evoluat pentru Dacia Brăila, Politehnica Timișoara, Steaua, Saint- Etienne, FC Nantes și Viitorul Constanța.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu