ULTIMA ORĂ
INTERNAȚIONAL / ANGLIA

Barcelona dă un titular la Arsenal! Ce jucător va lua la schimb din Anglia

1458411804316

FC Barcelona continuă să caute variante pentru postul de fundaș dreapta, post pe care Ernesto Valverde îl consideră deficitar. Prima țintă este Hector Bellerin, fost jucător al catalanilor, actualmente la FC Barcelona. Doar că Arsene Wenger se ține tare la negocieri, iar oficialii spanioli nu ar vrea să prea mult din fondurile de transferuri, care sunt destinate pentru Marco Verratti, de la PSG.

Cele mai citite

Astfel, catalanii i-au propus lui Wenger un schimb care are șanse mari să se realizeze. Barcelona este gata să-l cedeze la Arsenal pe Rafinha, fotbalist pe care tehnicianul francez îl apreciază, mai ales după evoluțiile bune din sezonul precedent. Rămâne de văzut doar dacă Wenger va cere și o sumă de bani pentru a accepta mutarea.

Nu rata

Ambii jucători ar fi de acord cu mutarea. Rafinha se teme că nu va primi minute din partea lui Valverde, în timp ce Bellerin l-a anunțat deja pe Wenger că vrea să revină la clubul care l-a crescut. În sezonul recent încheiat, Rafinha a jucat 28 de partide pentru Barca, în toate competițiile, și a dat 7 goluri.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu