ULTIMA ORĂ
FOTBAL ROMÂNIA / SCANDAL

VIDEO. Bătaie cu pumni şi picioare între microbiştii români şi unguri!

Bătaie cu bolovani, cu pumni şi picioare, cu lanţuri şi cu bâte la un meci amical de la Cluj-Napoca! Fanii români au sărit să îi omoare pe cei unguri, deşi la meci erau zeci de copii! Totul s-a petrecut la un turneu de fotbal organizat între fanii echipelor CFR Cluj, Ferencvaros Budapesta și Videoton! Agresorii însă sunt fanii echipei „U” Cluj, care au dat năvală la eveniment. Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan condamnă astfel de incidente, la fel ca Ioan Oviudiu Sabău, managerul de la U Cluj. VEZI IMAGINILE SUS IN GALERIA FOTO

Cele mai citite

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 10 septembrie, la baza CMC din Cluj, unde suporterii înfrățiți ai echipelor CFR Cluj, Ferencvaros Budapesta și Videoton s-au strâns pentru tradiționalul lor turneu de fotbal, ajuns deja la a opta ediție. Cupa e dotată cu premii, dar, mai important, fanii celor trei echipe se strâng la mici și bere pentru a socializa. De data aceasta, ei și-au adus și familiile. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Bătaie microbişti, cu premeditare

N-au fost însă foarte inspirați, deoarece suporterii celor de la „U” Cluj au năvălit peste ei și i-au bătut. Cei de la CFR, Videoton și Ferencvaros au fost însă avertizați de atacul planificat de suporterii de la „U”, deoarece un clujean din galeria CFR a trecut întâmplător cu taxiul chiar prin locul în care se strângeau rivalii.

„Inițial, fanii «U» Cluj au venit în locație ca să se ciondănească cu ungurii de la Videoton și Ferencvaros. Erau acolo și câțiva membri ai galeriei CFR, dar nu cu ei au avut treabă, ci pe unguri i-au urmărit inițial. Cei din galeria ceferistă au fost victime colaterale, conflictul a fost între unguri și români. Este un conflict mai vechi care a început la Budapesta în 1998 și de atunci se tot bat când se prind”, a declarat pentru ziaruldecluj.ro, sub anonimat, o sursă din peluza „Șepcile Roșii”.

Bătaie microbişti! Ce spun Sabău şi Mureșan

Președintele echipei CFR Cluj condamnă astfel de gesturi. La fel ca și managerul general al U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău. “Am auzit că erau la un fotbal chermeză, că era cu mici și muzică, că au tăbărât peste, probabil suporteri, nu știu, că purtau însemnele echipei noastre, vreo 30 de persoane care i-au lovit și au dat cu pietre, unii fiind răniți”, a declarat, pentru Ziar de Cluj, Iuliu Mureșan. „Eu nu sunt de acord cu astfel de lucruri și autoritățile trebuie să își facă datoria, că de-aia-s plătite”, a declarat și Ioan Ovidiu Sabău.

Nu rata

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu