ULTIMA ORĂ
SUPER BAYERN / NEWS

Bayern Munchen se desparte de un mare talent! Starul va fi cedat la AC Milan după un sezon dezamăgitor

Bayern Munchen transfer catre AC Milan. E un campion european

După un sezon în care Bayern Munchen a avut rezultate sub pretențiile sale în Liga Campionilor, Carlo Ancelotti nu stă pe gânduri și ia măsuri drastice. Primul vizat a fost Douglas Costa, fostul elev al lui Mircea Lucescu la Șahtar. Brazilianul a fost modest în sezonul 2016-2017, iar Ancelotti a decis să renunțe la el pentru următoarea stagiune. Costa a fost împrumutat la Juventus, pentru șase milioane de euro.

Cele mai citite

BAYERN MUNCHEN TRANSFER. Al doilea jucător trecut pe lista indezirabililor este Renato Sanches, care nu a reușit să se impună în sezonul trecut și a fost mai mult rezervă. Fotbalistul de 19 ani, adus de la Benfica Lisabona pentru 35 de milioane de euro, a fost trecut pe lista de transferuri. Prima variantă pentru fotbalistul portughez, campion european în 2016, ar fi AC Milan, care a făcut deja o ofertă.

BAYERN MUNCHEN TRANSFER. Singura dilemă pentru cei de la Bayern Munchen rămâne legată de modul în care ar urma să îl cedeze pe Sances. Italienii ar vrea un transfer definitiv și oferă 35 de milioane de euro, aceeași pe care a plătit-o Bayern Munchen celor de la Benfica Lisabona. De partea cealaltă, oficialii bavarezi se gândesc să îl lase pe Sanches sub formă de împrumut, în speranța că jucătorul „va exploda” în Serie A.

Nu rata

În sezonul trecut de Bundesliga, Renato Sanches a jucat în 17 meciuri pentru Bayern Munchen, iar cifrele sale sunt dezamăgitoare. Zero goluri și zero pase de gol. Nici în Liga Campionilor nu a reușit Sanches să își treacă vreo reușită în cont și nici vreun assist.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu