Fotbal intern

GIGI BECALI. A recunoscut dosarul Valiza: “VINOVAT!”

GIGI BECALI. Cei trei ani cu executare primiţi de Gigi Becali pentru acuzaţiile de mită din dosarul "Valiza" nu au consfinţit şi finalul problemelor pentru patrul Stelei! Un alt inculpat în...
18.12.2014 | 16:41

GIGI BECALI. Cei trei ani cu executare primiţi de Gigi Becali pentru acuzaţiile de mită din dosarul “Valiza” nu au consfinţit şi finalul problemelor pentru patrul Stelei! Un alt inculpat în respectivul dosar, Anton Doboş, care în momentul evenimentelor era preşedintele lui U Cluj, a admis că a participat la acţiunea de premiere a jucătorilor echipei ardelene!

GIGI BECALI. După ce a recunoscut că a comis o infracţiune în acest caz, Toni Doboş se va alege cu o condamnare de 2 ani şi jumătate cu suspendare, atît cît au cerut procurorii DNA. Decizia definitivă va fi comunicată pe 23 decembrie, cînd va avea loc şi ultima înfăţişare în acest dosar.

DNA: “Inculpatul a recunoscut faptele!”

GIGI BECALI. Conform spynews.ro, în acordul de recunoaştere a vinovăţiei, procurorii au stabilit că : “În prezenţa apărătorului ales, inculpatul Doboş Anton a declarat expres că recunoaşte comiterea faptelor reţinute în sarcina sa, că acceptă încadrarea juridică pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală, că este de acord cu felul şi cuantumul pedepsei stabilite, precum şi cu forma de executare a acesteia”. Mai mult, Doboş a recunoscut că a fost unul dintre oamenii principali  în acţiunea iniţiată de patronul Stelei. “În perioada 04.05.2008 – 07.05.2008, inculpatul Doboş Anton, în calitate de manager general al clubului de fotbal Universitatea Cluj, l-a ajutat pe inculpatul Becali George prin transmiterea ofertei acestuia, de a remite suma de 1,7 milioane de euro jucătorilor de fotbal din cadrul clubului Universitatea Cluj, în scopul îndeplinirii îndatoririlor de serviciu. Acestea constau în apărarea corectă a şanselor de joc şi realizarea obiectivelor de instruire şi performanţă stabilite de club, pentru obţinerea unei victorii în meciul cu echipa C.F.R. 1907 Cluj, din data 07.05.2008”, sînt precizările făcute de procurori.

toni-dobos-are-voie-mance-ciocolata-bea-cafea-1888251-660x494

 

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!