CHAMPIONS LEAGUE / FCSB-SPORTING, 23 AUGUST, ORA 21:45

Se dau ultimele bilete la returul cu Sporting! Când şi unde găseşţi

UPDATEBILETE FCSB – SPORTING. FCSB a anunţat programul caselor de unde se pot achiziţiona tichetele pentru meciul cu Sporting. Astfel, acestea vor fi deschise de duminică, 20 august, însă doar cele de pe Bulevardul Basarabia. Suporterii vor putea să cumpere doar bilete la inelul 3, la peluze şi tribunele 1 şi 2. Pentru peluze, preţul este de 30 de lei, iar pentru tribune un bilet costă 40 de lei. Orarul caselor: duminică, de la 11.00 la 15.00, luni, de la 11.00 la 19.00. Ceva mai mult de 10.000 de bilete vor fi puse în vânzare, restul fiind epuizate prin vânzare online. 

Cele mai citite

UPDATEBILETE FCSB – SPORTING. Cu 6 zile înaintea returului de la Bucureşti cu Sporting Lisabona, FCSB a anunţat că toate cele 38.000 de bilete puse la vânzare online au fost epuizate! Mai sunt tichete în toate zonele stadionului, iar acestea vor fi la casele Arenei Naţionale începând din week-end, programul caselor urmând să fie anunţat în cel mai scurt timp. Se aşteaptă peste 50.000 de fani la returul de miercuri.

UPDATE. BILETE FCSB – SPORTING. Rezultatul de egalitate obţinut de FCSB la Lisabona i-a făcut pe suporterii formaţiei antrenate de Nicolae Dică să cumpere în miez de noapte bilete pentru meciul retur de pe Arena Naţională. 30.000 de tichete s-au vândut până marţi, înainte de startul partidei de pe „Jose Alvalade”. Gigi Becali, patronul FCSB, a anunţat că imediat după meciul de la Lisabona că s-au mai vândut 7.000 de bilete.

„Până ieri s-au vândut 30.000 de bilete. Aseară, după meci, în 30 de minute s-au vândut 7.000 de bilete. O să se vândă toate până la urmă. O să avem peste 50.000 de spectatori”, a declarat Gigi Becali.

Din informaţiile FANATIK.RO ar mai fi disponibile aproape 15.000 de tichete. Cele care mai rămân după vânzarea pe net vor fi scoase la case, cu trei zile înaintea meciului retur.

UPDATE. BILETE FCSB – SPORTING. Chiar dacă mai sunt 12 zile până la manşa retur cu Sporting Lisabona, fanii FCSB se înghesuie să cumpere bilete la meciul de pe Arena Naţională. Oficialii vicecampioanei României suţin că până în prezent s-au vândut 23.000 de bilete. Astfel că sunt şanse mari ca manşa retur din play-off-ul Ligii Campionilor să se joace cu tribunele pline, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut. Meciul FCSB-Manchester City s-a jucat în vara lui 2016 în faţa a 45.237 de spectatori.

BILETE FCSB – SPORTING. Oficialii formaţiei pregătite de Nicolae Dică au scos la vânzare biletele pentru meciul retur dintre FCSB şi Sporting Lisabona luni seară, iar în 24 de ore s-au vândut deja 17.000. „Este isterie! Sunt sute de comenzi în acelaşi timp. Am început deja tipărirea biletelor şi ele vor pleca imediat, prin curier, către cei care le-au cumpărat pe site. În prima oră de la scoaterea acestora pe site se vânduseră aproximativ 5.000 de tichete. Marţi, la ora 17:00, erau 15.000 vândute, iar la ora 20:00 ajunseserăm la cifra de 17.000″, au spus oficialii serviciului de ticketing ai FCSB, conform gsp.

UPDATE. BILETE FCSB – SPORTING. Dacă în turul „play-off”-ului Ligii Campionilor, la Lisabona, steliştii vor juca în mod sigur în faţa unui stadion plin, sunt mari şanse ca şi returul de pe Naţional Arena să beneficieze de o asistenţă record.

Pentru meciul de pe 23 august, oficialii „roş-albaştri” au pus deja în vânzare, luni, biletele, iar în prima zi pe internet au fost achiziţionate deja 10.000 de tichete! În aceste condiţii, patronul Gigi Becali speră ca la returul cu Sporting să asiste nu mai puţin de 50.000 de suporteri.

*******************************************************************************************************

FC Steaua Bucureşti anunţă, prin intermediul site-ului oficial, că luni seara va pune în vânzare online biletele pentru partida cu Sporting Clube de Portugal, contând pentru returul play-off-ului UEFA Champions League, din data de 23 august. Partida tur dintre cele două formaţii se va disputa pe data de 15 august, la Lisabona, pe stadionul alb-verzilor.

Preţurile biletelor nu sunt mari pentru această partidă, cel mai ieftin dintre el costând 30 de lei, la inelul 3 al peluzelor, în timp ce pentru un tichet la Tribuna Vip 1, adică tribuna 0, urmând să fie scoşi din buzunar 300 de lei. Oficialii celor de la FCSB aşteaptă ca stadionul să fie plin şi au deschis din start vânzarea de bilete pentru toate cele trei inele ale Arenei Naţionale.

Nu rata

Bilete FCSB – Sporting. Preţurile pentru meciul de pe Arenă

PELUZE – INELUL 3 – 30 LEI
PELUZE – INELUL 1 SI 2 – 35 LEI
TRIBUNA I SI II – INELUL 3 – 40 LEI
TRIBUNA I SI II – INELUL 2 – 60 LEI
TRIBUNA II – INELUL 1 PERIFERIC – 60 LEI
TRIBUNA II – INELUL 1 CENTRAL – 100 LEI
VIP 3 – 250 LEI
VIP 2 – 275 LEI
VIP 1 – 300 LEI

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu