Fotbal international

Un bişniţar, amendat cu 1.000 de lei. Câte bilete au fost confiscate

FCSB o întâlneşte pe Sporting Lisabona, miercuri, 23 august, de la ora 21:45, în returul playoff-ului Champions League, iar Jandarmeria a dat deja prima lovitură în lumea bişniţarilor. Mai...
22.08.2017 | 14:18

FCSB o întâlneşte pe Sporting Lisabona, miercuri, 23 august, de la ora 21:45, în returul playoff-ului Champions League, iar Jandarmeria a dat deja prima lovitură în lumea bişniţarilor. Mai mulţi bişniţari s-au instalat la “Arena Naţională”, iar Jandarmeria a confiscat mai multe bilete şi a amendat o persoană care încerca să vândă tichete pentru meciul FCSB – Sporting Lisabona la suprapreţ.

“În această dimineaţă, în urma unei acţiuni desfăşurate în zona Arenei Naţionale, jandarmii bucureşteni au confiscat un număr de 22 de bilete pentru partida de fotbal dintre FCSB şi Sporting Lisabona, comercializate ilegal de către o persoană la suprapreţ. Biletele au fost confiscate şi vor fi predate organizatorului, iar persoana în cauză a fost sancţionată cu 1.000 de lei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real 

Jandarmii vor supraveghea zona Arenei Naţionale pentru descurajarea acestui fenomen generat de interesul mare pentru această partidă. Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive cu modificările şi completările aduse de Legea nr. 10 din 2012 precizează faptul că, revânzarea biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei. 

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu achiziţioneze bilete din astfel de surse şi să nu încurajeue această practică întrucât riscă să fie înşelaţi şi să cumpere bilete falsificate”, apare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei.

FCSB – Sporting Lisabona, miercuri, 23 august, ora 21:45, în manşa retur a playoff-ului Champions League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: