ULTIMA ORĂ
EUROPA LEAGUE / VIITORUL-SALZBURG, JOI, ORA 21:45

Bilete Viitorul – Salzburg. Fanii vor putea achiziţiona tichete începând de luni. Cât costă cel mai ieftin

BILETE VIITORUL - SALZBURG. Cat costa cel mai ieftin tichet

FC Viitorul Constanța va primi vizita formației Salzburg, joi, 17 august, de la ora 21:45, în meciul tur din playoff-ul Europa League, iar echipa finanțată de Gheorghe Hagi a anunțat prețul biletelor pentru această partidă din EL.

Cele mai citite

FC Viitorul Constanța a anunțat, pe site=ul oficial, că biletele pentru meciul de pe teren propriu cu Salzburg, din play-off-ul Europa League, vor și puse la vântare luni, 14 august.

BILETE VIITORUL – SALZBURG. 25 de lei e cel mai ieftin tichet

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 100 lei la Tribuna I, 75 de lei la Tribuna a II-a, 25 de lei la Peluza I şi Peluza a II-a”, apare pe site-ul fcviitorul.ro.

Mai mult, FC Viitorul Constanţa a anunţat că o persoană poate achiziţiona cel mult patru tichete. Fanii pot cumpăra bilete pe site-ul eventim.ro sau din magazinele partenere, de luni, de la ora 10:00. Asta nu este tot! În ziua meciului dintre Viitorul şi Salzburg, la stadionul Central din Complexul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi din Ovidiu, nu se vor putea achiziţiona bilete de acces în tribune, casele fiind închise.

Nu rata

FC Viitorul Constanţa – Salzburg, din prima manşă a playoff-ului Europa League, joi, 17 august, de la ora 21:45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu