CHAMPIONS LEAGUE / FCSB-SPORTING, ORA 21:45

Boloni AVERTIZEAZĂ: „0-0 este un rezultat FALS! Pot marca oricând”

FCSB joacă miercuri, de la ora 21:45 împotriva lui Sporting returul din playoff-ul Champions League. Fosta legendă a Stelei şi antrenor a lui Sporting, Ladislau Boloni, a declarat că speră ca FCSB să se califice, însă îi vede favoriţi în continuare pe lusitani. 

Cele mai citite

Boloni FCSB – Sporting.Foarte important este ca Steaua să nu primească de la început gol. Meciul va fi dificil pentru ambele echipe. Nu văd niciun stil diferit la Steaua. Dacă jocul ne va permite, vom avea un meci ofensiv. Dacă va fi mai strâns, ne vom apăra mai mult și nu este rău, dacă nu luăm gol. În ultimele 10 minute din tur Steaua a fost dominată, dar era normal să se apere. Înainte de aceste minute, steliștii au avut mai multe șanse bune.” Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

Boloni FCSB – Sporting. „0-0 este un rezultat fals. Sporting poate oricând să marcheze”

Cred că portughezii au simțit o superioritate față de noi, cred că este normal. Acestă stare de superioritate dispare când vezi că domini și nu marchezi. Favoriţi rămân cei de la Sporting, dar sper ca acest lucru să fie răsturnat. 0-0 este un rezultat fals deoarece Sporting este oricând să marcheze un gol şi atunci situaţia devine foarte dificilă. Pe Jorge Jesus l-am prins. Cred că am jucat câteva meciuri amicale. Nu mai ştiu echipa. Era în liga a doua portugheză”, a declarat Boloni la un post tv.

Nu rata

Boloni FCSB – Sporting. Ladislau Boloni a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua în 1986 şi, ca antrenor, a adus ultimul titlu a lui Sporting Lisabona în Portugalia, în sezonul 2001-2002.

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu