ULTIMA ORĂ
FOTBAL ROMÂNIA / ECHIPA NAŢIONALĂ

Burleanu, sfătuit să se ducă după Boloni. „E cel mai bun antrenor”

Meciul de fotbal Romania - Franta, scor 0-0, preliminariile CE 2011, desfasurat pe Stadionul National Arena (Arena Nationala). 06.09.2011

Emeric Ienei i-a spus lui Burleanu să îl puna pe Boloni la naţională în locul lui Daum – vezi detalii. Însă preşedintele FRF a început discuţiile pentru înlocuirea selcţionerului german cu antrenorul formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu. Dar conducătorii formaţiei din Gruia sunt de părere că tehnciianul lor o să rămână în continuare să pregătească echipa clujenilor deoarece fostul internaţional s-a ataşat prea mult de proiectul lor.

Cele mai citite

Emeric Ienei este de părere că Loţi Boloni trebuia să fie din start prima variantă, dar că şi în condiţiile în care Dan Petrescu este greu de adus de la CFR Cluj, totuşi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, trebuie să ia cât mai repede legătura cu actualul antrenor al lui Antwerp. Ienei consideră că omul care a strâns 108 selecţii la echipa naţională este mult mai experimentat faţă de Petrescu, iar în plus de acest lucru este este şi un tehnician care nu face parte din nici un grup de interese.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Emeric Ienei: „Boloni merită a doua şansă la naţională”

Contactat de către FANATIK.RO, Emeric Ienei a declarat: „Eu v-am mai spus că nimeni de la FRF nu mă caută să îmi ceară părerea, dar o spun cu tărie că Loți Boloni este cea mai bună variantă. Nu înțeleg de ce Burleanu nu s-a gândit la el. Am văzut că l-a căutat pe Dan Petrescu. Foarte bine! Președintele FRF este liber să facă ce dorește, dar dacă sunt probleme cu venirea lui Dan, atunci eu consider că trebuie căutat de urgență Loți.

Loți Boloni a mai fost la echipa națională și cred că merită și o a doua șansă. Eu consider că Loţi venise în primul său mandat în România cu lucruri bune şi nu uitaţi că a fost omul care a avut ideea trialelor acolo unde au apărut destui jucători care ulterior au fost convocaţi pe la echipa naţională. Nu face parte din nici un grup de interese şi este mult mai experimantat şi faţă de Dan Petrescu. Îl sfătuiesc să se ducă de urgenţă în Belgia şi să discute cu Boloni”, a spus Ienei.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu