News

BOMBĂ. Cristina Rus, iubire secretă cu Moga

Inainte sa il cunoasca pe Dragos Balteanu si sa se si marite cu el, Cristina Rus a trait o poveste de dragoste scurta cu regizorul Iulian Moga....
31.01.2015 | 14:59

Inainte sa il cunoasca pe Dragos Balteanu si sa se si marite cu el, Cristina Rus a trait o poveste de dragoste scurta cu regizorul Iulian Moga.

cristina-rus-310108l-poza

Viata amoroasa a Cristinei Rus a fost ascunsa cu sfintenie de blondina, care, foarte rar, s-a laudat prin presa cu iubirile ei. Totusi, oricat de mult s-a ferit cantareata, pana la urma, presa a relatat pe larg amorurile ei importante.

ADVERTISEMENT

In 2007 de exemplu, in presa taboida a aparut o barfa conform careia Cristina Rus ar fi avut o idila cu fratele lui Moga.

iulian-moga

Stirea a fost sustinuta si de cateva imagini in care ea aparea in masina personala alaturi de Iulian, dupa ce, in prealabil, venise sa il ia de la Buftea, loc in care barbatul isi avea serviciul. Mai mult, intrebata intr-o emisiune daca ar avea niscaiva sentimente fata de Iulian Moga, vedeta nu a negat, ba chiar s-a angrenat in glume pe aceasta tema cu prezentatorul.Ca tacamul sa fie complet, Cristina Rus era nelipsita din gasca fratilor Moga, gratie prieteniei sale cu Iulia Vantur, iubita lui Marius la vremea respectiva.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, la un moment dat, cantareata a dat inapoi…Daca regizorul de videoclipuri le-a recunoscut prietenilor apropiati ca idila cu solista nu este o fantezie de-a presei, Cristina Rus s-a rasucit la cateva zile de la aparitia materialului in presa. Blonda a negat ca ar avea vreo relatie de amor cu Iulian, ci intre ea si el nu ar fi decat o frumoasa prietenie, basca a sustinut ca are un alt iubit. Apoi, nu s-a mai afisat cu barbatul, semn ca tintea la o alta viata.

SURSA: wowbiz.ro