LIGA 1 / ASTRA

Șumi, atac la Sănmărtean: ”Fuge de CONTRE!” Ce spune de Budescu

Marius Șumudică spune că este aproape să-l convingă pe Budescu să rămînă la Astra, pînă la vară. Tehnicianul a dezvăluit cum a vrut să-l aducă pe Cernat și de ce nu l-a dorit pe Sănmărtean.

Cele mai citite

„În ceea ce privește un număr 10, am fost interesați de Cernat, dar nu s-a putut realiza acest transfer. Îi respect decizia de a rămîne la Voluntari.

Sănmărtean nu a fost o soluție pentru mine, eu cred că el nu e număr 10. El fuge de contacte, nu este jucătorul care să joace în spatele vîrfului.

Sînt foarte aproape, sper să-l conving pe Budescu. Mă voi implica în ceea ce-l privește pe Costică, pentru că el m-a ajutat să devin unul dintre cei mai buni antrenori și am o datorie morală față de el. Am nevoie de el, încerc să-l conving să rămînă alături de mine pînă la vară.

El are o ofertă de la Steaua Roșie, care este mult pentru ceea ce poate oferi o echipă din România, dar încercăm și noi să ne ridicăm la un nivel acceptabil în ceea ce privește salariul. Ei așteaptă ca Budescu să se decidă ce va face. Eu cred că îl deturnez și îl aduc către Astra”,  a declarat Șumudică.

Nu rata

 

SPYNEWS.RO
WOWBIZ.RO
Articole similare
Buna Ziua Iasi
A1.RO
SUPERTARI.RO
ZIARULRING.RO
Adaugă un comentariu